Drug preguntas

Goa Göteborgare!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Miljö, Namnsdagsbarn, Resor, Sverige & Världen 1 Kommentar »

I och med resan till Göteborg blev det ett avslut på en härlig sommar med barnen! Mellanbarnet och jag hade varit till Paris och därför tog jag fram chokladasken därifrån inför denna sista sommarlovsdag. Lite nostalgi, lite vemod men också glädje.

Göteborg är en underbar stad och söndagskvällen var solig och vacker. Som jag tidigare berättat om bodde jag på Vandrarhemmet Linné och detta boende kan jag verkligen rekommendera.
Här sover man gott och centralt till billigt pris!
Sköna sängar, TV på rummet och wifi! Mitt emot finns ett P-hus om du, som jag denna gång, kommer med bil.
När jag skulle hämta min bil fick jag syn på det här åket! En bil för storfamiljen kanske! 🙂

På tal om bilar så måste jag visa en bild från vårt vanliga tank- och fikaställe strax innan Mariestad på väg ner mot Götet. Den här papperskorgen ser väl effektiv ut!! 😀 Felmonterad eller!? Lite svårt att slänga skräp när stolpen sitter i vägen…
Men jag kan avslöja att det finns en likadan öppning på andra sidan så det var ingen klåpare som varit framme och monterat!

Måndagen bjöd på lika härligt sommarväder i goa Göteborg och jag tog mig en promenad. På centrala Vegagatan fick jag syn på en modig kisse i den rätt trafikerade omgivningen! Matte lugnade mig med att kissen kollar in läget där på fönsterblecket men hoppar sen tillbaka in igen. 🙂
Frukosten intog jag utomhus på ett café.
Sådana här härliga affärer finns det i Göteborg!

Efter att för tredje gången hamnat på Göta Älvbron när jag skulle försöka ta mig till en parkering nära Drottningtorget – gav jag upp och styrde kosan söderut. Här är bron med ”Läppstiftet” bakgrunden. Skanskaskrapan kallas så i folkmun.

Jakten på Gargoylen fortsatte alltså…

GRATTIS Hans och Hampus idag den 29 augusti! Hans känner jag flera stycken och även ett par Hampusar. Jag väljer dock att idag särskilt tänka på katten som hette Hasse och som var vår älskade familjemedlem i 12 år. En så fin och klok katt som vi saknar mycket. Denna bild är från Hasses sista sommar. Vila i frid lilla Hasse.

Fira era namnsdagsbarn medan tid är! Grattis!

Njut dagen
såsom jag njöt den i Göteborg!

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.