Drug preguntas

Oseriöst Bbl/AT!

Demokrati och rättvisa, Djurrätt, Lokalt, Natur, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

013 Vad vill Bbl/AT med en sådan här artikel??
Förstasidan och braskande, svarta rubriker med texten ”De förlorade sin vän i en ny attack”.

Det märkliga är att den som bär ansvaret för ”vännens” död finns med på fotot – ägaren!! Tidningen insinuerar dock felaktigt vem som bär skulden – och det är som vanligt vargen! :-(  VARGTJUT

014 HUR kan en hundägare släppa lös sin hund i skogar där det finns varg!? Fullständigt ansvarslöst! Ännu värre blir det när ägaren helt sonika sen skyller allt på vargen!

015 Pinsamt och skamligt av en lokaltidning att hänga på och genom anspelningar skuldbelägga ett vilt djur i sin rätta miljö och inte ta upp tamdjursägares ansvar!

Och det är inte första gången! 016 Den gången var det en jakthund(!) som släpptes lös i vargskogen!! Ingen antydan då heller från tidningens sida om ägarens brist på ansvar!!

Ylande varg Tar vi alla ansvar för varandra – och lever med respekt – då behöver inte något sådan här ske!

När bloggaren var liten bodde vi nära en stor väg. Vi hade en älskad katt. Den blev påkörd på den stora vägen. Mor skaffade en ny katt men när den också blev påkörd bestämde mamma sig för att vi inte skulle ha fler katter. Hon kom ALDRIG på tanken att förbjuda bilar att köra på vägen!!

Bor man vid en stor väg måste man inse risken med bilar och trafik! Bor man nära naturen – måste man förstå naturen och djuren där! Kunskap, ansvar och respekt! Då kan vi alla leva i samförstånd och harmoni!

Vrålsur Skärpning Bärgslagsbladet/Arboga Tidning! Mer sakliga artiklar i fortsättningen och gå inte vargjägarnas ärenden!!

Respekt 2

 

En promenad genom vårt vackra Arboga!

ARBOGA, Djurrätt, Glasblåsargården i Arboga, Hus och fastigheter, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, Väder, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

040 Idag är vädret grått men igår var det en fantastiskt vacker vinterdag här i Arboga. Trots lite värk här och där plus en hel del s k måsten var det tvunget att ta en härlig promenad
- och kameran följde förstås med som alltid. 037

Östra Nygatan fram. 042 Snö, blå himmel och sol! 044 Ljuvligt!
Utsikt från gamla pastorsexpeditionen ner mot Centrumleden, Stureleden och Herrgårdsgatan.

Om man vänder sig om på väg nedför Olofsgatan kan man titta tillbaka på Östra Nygatan. 045

Promenaden gick vidare på Skepparegränd. 046 Målet var förstås ån – Arbogaån! Vacker alla årstider men särskilt vacker just igår.

Korsar man Strandvägen kan man ta gångstråket utefter ån. 058 Så vackert just nu! 052

Utsikt mot Crugska gården: 062

Det gäller att vända sig om på promenaden – 070 – så att man kan insupa det vackra från båda hållen! :-)

Så vackert vid Arboga å! 067

Strax hemma igen! 079 Glasblåsargården och den gamla tullstugan.

Varför inte flytta till Arboga! Klicka HÄR för att läsa mer på Arboga kommuns hemsida!
Glasblåsargården har inga lediga lägenheter men under 2015 kan en 2,5:a komma att bli ledig. Ställ er i kö! ;-)

Till sist ett annat måste just nu! Against killing of wolves

Ylande varg Bloggaren är otroligt besviken, upprörd och arg över en regering som inte en gång för alla sätter stopp för vargslakten!
HUR kan en liten grupp jägare med särintresse får styra hela landets flora och fauna. Det är diktatur! VARGTJUT

Två vargar i snö Man får bläddra förbi en hel del otäcka bilder när man googlar på varg… Felix får inte titta

Det här är en sovande varg – inte en död… Sovande varg - Kopia

Varg Nordens Ark har vargar – men inhägnade då förstås. Om vi fortsätter jakten som nu så finns snart inga vilda vargar kvar i naturen. På Nordens Ark kan man ”Äta med vargar”! Alltså inte ätas av dom, som en del dumma tror – att människan är byte för vargen.Vargar i Nordens Ark
Om man är en grupp på 20 personer går det att boka ett sådant evenmang. Nordens Ark logga Läs mer HÄR på Nordens Ark! LÄR om vargen HÄR Svenska Rovdjursföreningen! Varg från Svenska Rovdjursföreningens hemsida

 

Live and let live tatoo

 

 

Märkligheter i vårt land

ARBOGA, Demokrati och rättvisa, Djurrätt, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

P förbud Mycket märkligt kan man få vara med om i vårt land!

Märkliga parkeringar är en sådan sak… 004

003 Kreativt av en person hungrig på kinamat??

Eller bara idiotisk felparkering!! 005

Jo, det lutar nog åt det sistnämnda när man dessutom genom Transportstyrelsen får veta att fordonet är avställt… (!)007

Varg som ylar 1 Annat märkligt för att inte säga idiotisk som gör bloggaren sur – Vrålsur eller snarare RASANDE är vargjakten! ARG smiley

Döda vargar HUR kan en liten grupp med särintresse får styra Sveriges flora och fauna!? Arg jägare HUR kan denna grupp skjutgalna varghatare få möjlighet att haussa upp befolkningen med skrämselpropaganda om en nästan utrotad art som vargen!? Junselevargen flyr
HUR kan de tillåtas skrämma upp folk så att de snart inte vågar promenera utanför dörren än mindre ta en skogspromenad!! SKANDAL!
Att en liten grupp dikterar andras tillvaro kallas diktatur!!

Nu måste det bli slut på det här!! Ilskna till

Det handlar om Makt och om dumhet!! DUMHET

Sluta gör dumma människor berömda – och gör något åt det!! Sluta blunda! Inte se inte höra inte tala Agera!!

HÄR agerar du tillsammans med Svenska Rovdjursföreningen! HÄR engagerar du dig med Föreningen Nordulv! Varg Rovdjursföreningen

HÄR är en länk till Regeringens hemsida där adresser och telefonnummer finns! Bloggaren skickar idag iväg två brev! Det måste bli slut på märkligheter av hotfullt slag!! 008

 

 

 

 

Canis lupus. Dra den där om Rödluvan och vargen också…

Djurrätt, Lokalt, Natur, Personligt!, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

013 Varg (Canis lupus) – foto från Wikipedia. Citat Wikipedia: ”Status i Sverige: Starkt hotad”.
Läs mera HÄR!

När bilder säger mer än ord… pict5569

Kolmårdens Djurpark. pict5570

Varghägnet. Varg-och-Susanne-300x225 2

pict5564 Jättefin bild L och varg OK För tio år sedan. Varg och L OK1

004 Fyllt i.

Postat. 010

HÄRSvenska Rovdjursföreningen   Våra Rovdjur Tidning

HÄR - Föreningen Nordulv    bli_medlem Nordulv

Rödluvan och vargen

 

Tända ett ljus för vargen

 

Vad är det för fel på män?

Demokrati och rättvisa, Feminism och jämställdhet, Historia, Lokalt, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

Fundersam smiley ”- Vad är det för fel på män?”

Ställ den frågan och du blir i det närmaste lynchad! Av män men också av en del kvinnor!

Visst – frågan är provocerande och den är naturligtvis uppkommen ur uppgivenhet och frustration.
Alla män är inte dåliga – något som kvinnor ständigt får höra i kampen för jämställdhet och feminism. Visst är det så – men det är samtidigt SÅ enerverande att män hela tiden måste försvara gruppen män – samtidigt som de poängterar att man absolut inte ska prata om män som ett kollektiv.  ???

Halva himlen är vår Jo, vi kvinnor vet att alla män inte är dåliga! Vi känner väldigt många bra män. En del har vi gift oss med, en del har kommit till oss som barn och en del är våra väldigt goda vänner. Precis så som människor borde vara sinsemellan oavsett könstillhörighet.
Sen har vi rötäggen. De som förstör! De som tafsar, våldtar, slår, mördar, krigar eller bara är allmänt nedlåtande mot häften av människosläktet.

Vad gick fel?? Och när?? Män i alla åldrar - Kopia
Baby pojke En snäll pojke! Baby flicka En snäll flicka! Baby pojke eller flicka En snäll… – ja, nu blev det svårt när klädseln inte avgör…

När började pojkar behandlas annorlunda än flickor? Liten pojke I vilken ålder blev det fult för pojkar att visa känslor, gråta och vara ömsinta!?

Och när var det dags för flickor att bli ljuva, snälla, sockersöta och inte sticka upp!? Liten flicka

Barn i sandlådan Som liten trodde Maja att pojkar var som flickor och de lekte bra tillsammans i sandlådan. Ung flicka vid vägg I småskolan slog en pojke Maja i huvudet men hon fick höra: - Han gör bara så för att han tycker om dig!  ???
Ung i jobb Som vuxen upptäckte Maja att på grund av att hon var kvinna fick hon sämre lön och hennes arbetsförmåga ifrågasattes av anledningen att hon eventuellt skulle komma att föda barn senare. Genom livet upptäckte Maja att män slogs, våldtog och inte kunde respektera samtycke till sex. Maja blev mer och mer förbannad och kom att tänka på vad gamla mormor sa på ålderns höst: ”- Karlar är ett sämre släkte!
Gammal kvinna Kanske hade gamla mormor rätt? Det var i alla fall hennes upplevelse. Från att i början utgått från att flickor och pojkar är lika till att tryckas ner och uppleva hur mäns sätt att styra världen genererar krig och terror.

Människors hjärnor Mäns och kvinnors hjärnor är faktiskt olika och vi behöver båda för det optimala samhället. Hårdraget kan man säga att män har fysisk styrka och kvinnor har psykisk. Varför ska inte dessa båda styrkor samarbeta? Varför ska den ena styrkan anses bättre med förödande konsekvenser – krig, diktaturer, terror o.s.v. där män är totalt överrepresenterade.

Nej, i nuläget är kvinnor underlägsna. Deras sätt att se på saker och ting är ”sämre” än mäns i en mansdominerad värld. Och män går i taket när en kvinna sen undrar: ”- Vad är det då för fel på män!?”

Män har styrt så länge att de har svårt att sätta sig in i att ständigt befinna sig i underläge. Därmed förstår heller inte män vad vi kvinnor pratar om! Då kommer kommentarer som: ”- Jag har minsann aldrig slagit någon!!” eller – ”Det finns faktiskt kvinnliga terrorister” och – ”- På 1960-talet fanns det allt en kvinnlig massmördare i England!!”  ???Förvånad smiley

Kvinnor har försökt hävda sin rätt i alla tider. Många starka kvinnor har lyckats! Suffragetterna som ändrade UK Suffragetterna! 220px-1907_arrest_of_Dora_Thewlis Dora Thewlis 1907.

Grupp8 Grupp 8 i Sverige! Womens Lib USA Womens Lib. USA! De galna mödrarna i Argentina ”De galna mödrarna i Argentina”.
Malala
Malala – för den rättighet som borde vara självklar: flickors rätt till skola och utbildning!

Kvinnor som slogs och slåss för sina rättigheter men också för att få slut på våld och krig. Kvinnomärket

Vad händer då när kvinnor anser att de självklart ska ha lika mycket att säga till om som män? När kvinnor hävdar att med mer inflytande från dem blir världen bättre, humanare – ett framtidshopp?
Jo, de förlöjligas! Suffragetter negativt framställda  Parodieras! Feminister är manshatare Hånas! Tjock feminist

Typisk feminist   !   Söta när dom är arga   !   feminst med glasögon   !   Arg feminist   !   Feminism-ugly truth

Och kan vi inte tryckas ner så ska vi ”botas”! Bota en feminist

Trött kvinnlig smileyMan blir sannerligen oerhört trött på detta!
Men vi ger aldrig upp!! Protestplakat

Kudde Girl rule the worldDet finns hopp!! Girls rule the worldVill ni köpa t-shirten så är den tyvärr slutsåld! :-D

Män och kvinnorOm vi inte kan prata om detta så kommer det aldrig att hända någon förbättring! Då kommer terror, våld, död och kränkningar fortsätta. Till förfång för hälften av världens befolkning men också för vår framtid.

Män måste ta till sig att män står för största delen av brott och omstörtning av samhället. Män måste sluta att försvara gruppen män och istället inse problemen och jobba ihop med kvinnorna! Först tillsammans, på lika villkor, kan vi få till en förändring! Tillsammans

Feminister hatar inte män! Feminister vill inte ta över (vilket hot mot männen!!)! Feminister vill det självklara att alla människor oavsett kön, etnicitet, ålder, sexualitet, religion o.s.v. ska ha lika mycket att säga till om! Kom igen män – och jobba ihop med oss!!

Jämställdhet

 

 

 

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.