Drug preguntas

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Personligt! Inga Kommentarer »

Trött! Negativt trött på valresultatet. Positivt trött av allt firande. Så trött att bloggandet får vänta medan vilan inte får vänta alls. Gör som Felix… 001

4 F – en väldigt personlig blogg

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen 2 Kommentarer »

Fyra 4H-gårdar har man hört talas om – men 4F!?

Och inte gick bloggaren i  klass 4F i skolan heller – utan i 4B! Fast det här fotot är nog från 1B! :-) 013

Vad är det då med siffran 4 regnbåg?

Fyrfaldigt leve Jo, bloggaren tar ledigt för Fantastiskt Fyrfaldigt Firad Födelsedag!! 4 F och i 4 dagar!! Fyra i guld

För att återgår till fotoalbumet – det här är klass 1 B i Gäddgårdsskolan för ett ganska stort antal år sedan! 014 Fröken heter Alice Hedlund – och var i den stora klassen befinner sig bloggaren??

Jo, som otroligt blyg har hon gömt sig bakom de andra… 021 - Kopia - Kopia

Lite äldre tog hon sig ut så här: 010 Till vänster i bild med lådkamera i handen! Intill står kompisen Cecilia med hunden Osborne! Till höger i bild broder Mats!

035 Här i nedre tonåren – just hemkommen från feriejobbet på Arboga Maskiner! Raja, vår strävhåriga foxterrier hälsar på bästa vännen Junith.

Men vad hände?? Susanne Hur kunde allt gå så fort?? Susanne och Pappa

Nyfödd, liten, skolbarn och så vuxen! 038

039 Ung kvinna! Sen politiker i nystartade Feministiskt initiativ! Susanne i Fi Sen plötsligt rätt många år äldre… Selfie beskuren 21 mars 14

Tiden! Tiden går så fort! Fyra hjärtanFyra hjärtan – och fyra dagar! Fyrfaldigt firande med de älskade barnen! Mammahjärta och tre hjärtebarn Men också med upprinnelsen till det hela – hos älskade mamma! IMG_9114 (3) Och med bästa vännen Junith! Susanne och Junith april 2011 Födelsedagen blir en resa genom Sverige – i alla fall till en del av Sverige! ;-) Sverigekarta - Kopia Fyrfaldigt firande! 4 vitt i rött Den röda tråden i firandet är KÄRLEK! Hjärta

Hemma finns kattvakten som också vaktar huset – tack för det! :-)

Fler att fira! 012 Barnens farfars mor skulle ha fyllt 125 år idag. Karin Linde var född 10 september 1889. Lilla katten Wilma har fingerad födelsedag idag också – hittekatt som hon är. 007 Hon blir 8 år!

Fyrfaldigt leve

Vad hände? Det här sommardagen var ju som igår…

046

Ta tillvara tiden! Den går mycket, mycket fort…

015

Njut av åren – lev, och ”you never will be old…”

018

 

 

När dimman lättar…

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Natur, Personligt!, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

048 Dimmigt imorse!
Gården låg i ett mjukt dis. 054 Höstlikt – och ändå nåddes bloggaren av en ljuvlig, somrig doft. 053 Kaprifolen vid trappan blommar än.

Ombytligt väder men så var det också förutspått av SMHI.
Gårdagen var soligt skön. 009 Och när bloggaren skulle inhandla ett par av de här -  008 – stod farbror polisen på pass! 001 Bakom planket till parkeringsplatsen intill Nicolai Kulturhus gömde de sig och ertappade sen bilister med att få blåsa! Alkotest, med andra ord. Bloggaren hade naturligtvis inga problem med det! Skulle aldrig falla henne in att dricka och köra!

016 Gårdagen var fin, ja. Bloggaren tog en lov runt gården och såg att plommonen börjar bli mogna. 011 Det blir inte många i år men man kan plocka några åt gången och äta som godis! :-) 013

017 Det blir desto fler äpplen! Tänk att ett enda litet äppelträd kan ge så mycket frukt! Ännu är frukten av sorten Maglemer inte helt mogen – men några togs in för att bli kompott! 026

Om inte dimman lättar så kan man mysa inomhus. Läsa tidning! Felix och tidning Eller bara ta igen sig lite grann… ;-) Kattmys

Ta tillvara den här lördagen! Den kommer aldrig tillbaka!

Döende hibiskus

 

Söndag – predikan om katter, nazister och djurvänlighet! Bland annat…

Ädreomsorgen, Bröderna katt och Vilda Wilma, Dagens predikan, Djurrätt, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

008 Söndag, predikan och sista dagen i augusti månad för året 2014.

Augusti är en sommarmånad men visst märks det att hösten är på väg. Löven börjar bli röda

Lugnet är nu återställt hemma hos bloggaren!  Curry var efterlyst och tack vare Magazin24 och annonsen i onsdags så kunde katten återbördas till hemmets lugna vrå idag på morgonen!  :-)

Nyss såg det ut så här: 015 Wilma och Felix – bara… Men nu är trean tillbaka! :-D
CURRY!!!!!! Flera tips Curry hittad!! 31 aug 2014 fick bloggaren Curry på väg hem 31 aug 2014 att leta på rätt ställe! Curry äter igen! 31 aug 2014 Hurra! Hemma igen! Stor lycka! :-)

Mindre lugnt var det i Stockholm igår… Demonstration Dottern var också med där i Kungsträdgården för att demonstrera mot Svenskarnas parti!

Bloggaren tycker att det är helt sanslöst att ett nazistparti kan få tillstånd att marschera i Stockholm!! Hatbrott är åtalbart – d v s lagen tillåter inte brott av typen, citat: ” att kränka en person, en folkgrupp eller en annan sådan grupp av personer på grund av ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse, sexuell läggning eller annan liknande omständighet. (Ur brottsbalken).

HUR KAN DET DÅ VARA MÖJLIGT ATT ORGANISERADE  RASISTISKA GRUPPER TILLÅTS DEMONSTRERA OCH SKRIKA NAZISTISKA SLAGORD SAMT BÄRA NAZIEMBLEM!!??  AntinazismBloggaren skäms över Sverige!! Och det är det fler som gör! ”Tung kritik mot svensk hållning kring nazidemonstrationer”, skriver Aftonbladet idag. ”Organiserad rasism ska förbjudas” och ”Nu ska FN granska Sverige”, skriver Peter Nobel, jur dr, f d generalsekreterare i Svenska Röda Korset. Läs hela hans väldigt bra inlägg HÄR!  Peter Nobel
FN-kritik mot svensk rasistprogaganda”, skriver Sydsvenskan!

Bloggaren har protesterat till justitieminister Beatrice Ask och till Stockholms polismyndighet som gett demonstrationstillstånd. Kommer det svar – får ni läsa det här på bloggen!

Antinazism

Världen kan verka ond men samarbetar vi alla goda så kan vi få till en ljusare, varmare, vänligare värld! Förutom medmänsklighet så är djurrätt något att ta tag i också!
Bloggaren fick en sådan här fin dekal här om dagen: 046 Hon hade skrivit på en lista för att få bort utnyttjande av djur på turistorter och fick därför dekalen att fästa på resväskan.
Protestera du också! HÄR på World Animal Protection! Eller HÄR hos Djurens Rätt! Ledset lejon i bur

003 Ägg från fria höns är för bloggaren självklart! Liksom att mata småfåglarna om vintern. Den här söta fröautomaten kunde bloggaren bara inte motstå! 002 Finns för 129 kr på Lantmännen/Granngården!

Valet närmar sig – bara två veckor kvar idag!! För bloggaren är den lokala äldreomsorgen i fokus och något måste göras! Därför går självklart en röst till oppositionen! Så här får det inte fortsätta längre!
På tal om äldreomsorg – dagens Bard i DN! 017

Njut solskenssöndagen! Simma lugnt!

009

 

 

 

Idag börjar det!!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Demokrati och rättvisa, Feminism och jämställdhet, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

MegafonHALLÅ!!!
IDAG BÖRJAR DET!!! Rösta redan idag

FörtidsröstaIdag, onsdag 27 augusti, startar möjligheten att förtidsrösta! Vill du veta var just du kan rösta i förväg – gå in på Valmyndighetens hemsida HÄR! Valmyndigheten

Fundera på hur du vill rösta! Vad är viktigast för dig? Vilket parti du tror infriar dina önskningar för framtiden? Hur du tycker det fungerar såväl på riksplanet som lokalt – det kan skilja oerhört mycket. Rösta olika!!

Rösta Klaga inte”If you don´t vote you lose the right to complain” -
”Om du inte röstar förlorar du rättigheten att klaga!”

Mycket bra uttryckt, tycker bloggaren!
Tycker du regeringen varit skräp – rösta bort dom! Tycker du att de styrande politikerna lokalt inte lyssnar, inte bryr sig – byt ut dom!

Bloggaren tror att många borde rösta en färg till riksdagen men en annan hemmavid. Politiska partier att rösta på Kanske du är trött på blåa Reinfeldt men även på dina egna röda!? Gör något åt saken! Gör din röst hörd!

Det finns fler partier att lägga rösten på – här är ett par som ligger bloggaren varmt om hjärtat: FiFi – Feministiskt initiativ – som i riksdagen kan bli en blåslampa i röven på partier när jämställdhetsarbetet går för långsamt!
Klicka HÄR för Fi!

Djurens Parti Djurens Parti – ett nytt parti som vill ge sin röst till de som absolut ingen har – djuren! HÄR hittar du DP!

Tycker någon att bloggaren har glömt ett parti så är det helt avsiktligt!
Här ur lokalbladet för en tid sedan: 003 Det bloggaren markerat med frågetecken: 004 Att ta emot flyktingar, människor som flyr från krig, våld och död är ett direkt hot mot den svenska välfärden, skriver partiet.
Fy tusan, säger bloggaren bara och kräks nästan! Vi i Sverige har det så fruktansvärt bra och det är självklart att vi ska dela med oss! Bjuda in och hjälpa våra medmänniskor!
005 Så här tycker bloggaren om budskapet: 006

Tänk med hjärtat, fundera på hur de som flyr, invandrar, verkligen har det? Hur lätt är det att ge upp allt? Hur kan det kännas att förlora allt man äger – hus, hem, familj och vänner – för att fly till ett helt främmande land?

Flyktingar ”Walk a mile in my shoes”! Gå en mil i mina skor! flyktingläger Snacka sen inte främlingsfientligt om din egen trygga välfärd!! :-(

Rösta i vallokal   Megafon 3 RÖSTA! RÖSTA REDAN IDAG!! Megafon 2     Din röst räknas

En röst som bloggaren gärna skulle vilja höra är den som berättar var katten Curry har tagit vägen… Matvraket Curry Fredrik KlevenhausMagazin24 har lovat att en annons ska finnas i dagens tidning. Det hoppas bloggaren på och hoppas också att annonsen ger resultat! Tack Fredrik!

Curry

 

 

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.