Drug preguntas

Vilka män är det som sextrakasserar?

Allmänt, ARBOGA, Feminism och jämställdhet, Främlingsfientlighet, Lokalt, Personligt!, SEX, Sverige & Världen, Våld Inga Kommentarer »

Arg smileyNu är bloggaren förbannad!! I linje med att SD skyller invandrare för ALLT – arbetslöshet, bostadsbrist, fattiga pensionärer, inbrott och våld, you name it – så hänger nu ”alla” på att de sextrakasserier som sker beror på invandrare!
Ebba korkad KD som numera gärna verkar gå i SD:s ledband har en partiledare som tycker att ”sexbrottslingar ska utvisas” – se länk HÄR! Man undrar då oroligt – vart ska alla svenska sexbrottslingar utvisas någonstans??

Galet arg smileyNu ska bloggaren ta och berätta lite sanningar! Ju mer hon tänker ju fler sextrakasserande män kommer hon på! Alla svenska! Många från hemstaden! De sistnämnda kan namnges!

Här följer en bråkdel av vad bloggaren varit med om:

 1. Som 13-åring går bloggaren ensam i korridoren på Gäddgårdsskolan. Hon möter en äldre kille. Han ler och bloggaren uppfattar det som om han är vänlig. När killen är framför bloggaren sträcker han fram handen och klämmer hårt om hennes bröst.
  Bloggaren glömmer aldrig den händelsen. En av de första kontakterna som tonåring med det motsatta könet… Killen kan namnges och är etnisk svensk.
 2. Bloggaren är ensam hemma i föräldrahemmet på Borgaregatan – 15 år gammal. Plötsligt har många fått veta att det är föräldrafritt. Personerna som kommer är dock skötsamma och ger sig av när bloggaren vill – utom två…
  Den ene, en äldre man som inte tillhör kompisgänget, drar ner bloggaren på golvet och tafsar mycket hårt. Det gör ont och bloggaren värjer sig. Han ger då upp och ger sig av därifrån.
  Bloggaren är mycket upprörd. Den äldre mannen kan namnges och är etnisk svensk.
  Kvar visar sig också ytterligare en kille vara. Bloggaren anförtror sig till honom om vad som hänt. Han utnytttjar genast situationen och försöker våldföra sig på henne. Hon blir dock av med honom ganska snart.
  Bloggaren känner sig ledsen och sviken. Den sistnämnde personen kan också namnges och är etnisk svensk.
 3. Lägenhet på Vasastan i Arboga. Bloggaren är 16 år och mycket berusad. Har blivit bjuden på sprit av äldre killar. När gänget går därifrån sitter bloggaren på toaletten. Det visar sig att en ensam äldre kille är kvar i lägenheten. Han tar sig in till bloggaren och börjar tafsa våldsamt. Händer och tunga överallt! Bloggaren försöker värja sig och säger – Nej, nej! Det hjälper inte.
  Bloggaren känner sig fruktansvärd efteråt. Killen kan namnges och är etnisk svensk.
 4. Lägenhet i Brattberget. Bloggaren är 20 år. Det är fest. Bloggaren går in på toaletten. In tränger sig en äldre kille och våldtar henne på golvet. Han går sen ut igen som om inget har hänt och bloggaren ligger gråtande kvar.
  Bloggaren skäms fruktansvärt och mår mycket dåligt. Mannen kan namnges och är etnisk svensk.

Arg smileyDet finns fler berättelser – tyvärr. De ovan nämnda är alla från hemstaden Arboga. Bloggaren har utsatts även på andra orter sen hon flyttade från stan.
Det finns historier också om män som bloggaren varit tillsammans med och som utfört sextrakasserande handlingar – typ bloggaren väcks mitt i natten av att pojkvännen tränger in i henne. Sur smiley Ingen diskussion om samtycke där inte.
Det har dock aldrig varit någon från ett annat land som våldfört sig på bloggaren. Kanske har hon haft tur? Varken JannisRhodos eller Dimitrios från Aten några år senare utnyttjade situationen. Inte heller de två butiksinnehavarna i lokalen långt inne i en trång gränd i Hurghada ”tog chansen”.

Galet arg smileySå sluta lägg skulden på invandrade män! Skulden ligger hos MÄN – patriarkatet – kalla det vad ni vill!
Våldtäkt 2 Det handlar om jämställdhet! Våldtäkt  Om respekt! Sextrakasserier 1 Om alla människors lika värda! Våldtäkt 3 Om att kvinnor inte är objekt! Offer

Bloggaren undrar om alla dessa män som bloggaren skrivit om funderar på det som hände en gång? Eller om det bara var en i raden av händelser? Om de tänker att deras egna döttrar skulle kunna utsättas för samma sak och hur de då skulle reagera? Bloggaren tänker ibland på den mycket hårdhänte mannen när hon var 15 år och undrar om han behandlar sin fru på samma vis…
Och nej, killarna ”fick upp den”, så i något hjälplöst tillstånd av fylla var de inte. Hjälplös var däremot bloggaren men minns allt i detalj.

Killarna och männen kan namnges! Flera av dem bor i Arboga! Bloggaren kommer inte att göra det eftersom ord kommer att stå mot ord och det finns inga vittnen.

Gråt Det här var lite av vad bloggaren varit med om. Bloggarens mor kunde också berätta… Dottern har liknande historier att förtälja – vänner till oss likaså. Bloggaren tror att alla kvinnor tyvärr har liknande minnen. Sorg

Med bloggarens eget vittnesmål vill hon säga: Starta debatten där den ska! Med MÄN – oavsett etnicitet!
Alla män är inte dåliga men bloggaren vill INTE höra fler sårade försvarstal från män som beklagar sig över att vara utsatta för förtal ”som grupp”. GÖR NÅGOT ÅT SAKEN ISTÄLLET IHOP MED KVINNORNA!!!!

Förbannad är bara förnamnet… Galet arg smiley 2

Go girlpower

 

 

Får vi kvinnor prata om sex? Om äldre kvinnor och yngre män?

Feminism och jämställdhet, Kärlek, Lokalt, LYCKA, Personligt!, SEX, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

SextalkFår kvinnor prata om sex? Blogga om sex?
Självklart! Men får vi prata om hur attraktion, känslor och sex får äldre kvinnor att starta ett nytt liv? Glad kvinna
Nja, det kan vara ett ämne som är lite tabu och alldeles särskilt om det handlar om äldre kvinna och yngre man! Gammal och ung

Milf – är ett amerianskt uttryck som betyder, citat Wikipedia:
MILF, en akronym för ”Mother/Mom/Mum I’d Like to Fuck”, är en term som allmänt betraktas som vulgär. Benämningen kommer från amerikansk ungdomskultur och syftar på en jämnårig väns mor som är så attraktiv att vännerna kan tänka sig att ha sex med henne. Men den specifika betydelsen har bleknat till förmån för en mer generell. Ordet kan numera sägas beteckna en sexuellt attraktiv mogen kvinna….”

Milfer Se där – först vulgärt och numera helt OK! Detta bekräftas av en kvinnlig psykolog som bloggaren känner. Hon berättar att det är mer och mer vanligt att yngre män dras till äldre kvinnor och att kvinnorna bejakar det.

Och varför inte? Äldre kvinnor i Sverige idag är i allmänhet självständiga, har jobb och pengar, barnen utflugna och en massa aktiva år kvar.
Är kvinnorna sedan singel så varför inte lockas till en yngre man som är pigg och alert!? Ung man och gammal kvinna

Bloggaren vet vad hon talar om. Att bli lämnad efter många års äktenskap är en chock och tragedi. Brudkort Tankar som – Vem ska jag nu åldras tillsammans med? dyker upp och en sliten, grå oro inför framtiden.

Tiden går, månader kan läggas till år och man inriktar sig på ett singelliv med vad det innebär, inga kramar och pussar, inget sexliv. Man finner sig, tänker att livet ska vara så. Det känns till slut rätt OK.

Har inte vi setts förut Plötsligt slår det till! Någon upptäcker just mig! Intensiv raggning som knockar en totalt.

Citat ur Pelle Almgrens ”Om å om igen” passar mycket bra:

Jag hade otur som mötte dej
Jag levde sunt och odla’ anden inom mej
Jag bytte whiskyn mot fågelsång
Jag låg och såg när min vänner höll igång
Men så en dag när som vanligt jag gick och talade med träden
tog du tag i mej och drog hem till dej och så låg jag utan kläder
Jag tänkte be om en kopp te
Du drog gardinen ner så ingen kunde se

Och vi tog om å om å om å om å om å om igen
in å ut, ut å in, in å ut igen
Min guru hade sagt nånting om köttets makt
och rent konkret bevisat kärlek som abstrakt
Och vi tog om, om, om igen

Sex par

Vad händer sen? Jo, för att fortsätta citera Almgrens låt: ”Min hjärna koka’ min puls var hög
Gick hem och la mig för att invänta min död.”
Förutom ”chocken” letade man reda på mannens födelseår och upptäcker att han är mer än 20 år yngre. – Det går inte! var det första som infann sig.

Glad av sex Men visst gick det!! Ålder har ingen betydelse och båda är fria och sårar ingen.
Att bli sedd! Uppskattad! Överöst med kyssar och starta ett nytt sexliv! Det ger ett nytt liv. Gammal ny

Change ahead För bloggarens del blev det faktiskt starten på ett nytt liv! Plötsligt fanns det ett annat liv, ett härligt, roligt liv. Fira Håret tonades och på ett par månader försvann 10 kg i vikt av bara farten! Och de där krämporna man hade – de bara försvann! 😀 Frisk älska

Plötsligt känner man sig ung på nytt! Ung igen Den där personen som fanns gömd där inuti hoppade fram igen.Vrålsjunga i bil Allt det man gillade ”som ung” kom tillbaka och var helt OK! För högt för gammalMusik i bil 2
För som kvinna i mogen ålder gör man vad man vill! Superglad

Sex Ja, vi kan göra vad vi vill och att fortfarande vara singel men ändå träffas – var det bästa för bloggarens del. Det är helt OK! Fucking date Träffas, njuta och har roligt utan krav! Inte sambo, aldrig mer behöva anpassa sig efter någon annans vardag hemma. Perfekt!

Så här känns det! Åter Pelle Almgrens text: ”Jag är OK men förut led jag, fram i gråa kläder skred jag – du har hjälpt en vilsen själ att hitta hem igen! Jag väntar vid din dörr, jag längtar vid din dörr – väntar vid din säng, längtar i din säng!”

Bitch and faboulurs Vad menar bloggaren med dagens inlägg. Varje dag en ny dag Jo, varje slut har också en början! Ta tillvara livet. För att du blir lite äldre och ensam är det inte över! Keep calm and start at new life

Glöm rynkor och gråa hår! Glädje och känslor förändrar dig fullständigt! Älska din kropp

Mitt nya liv Bloggaren kastades abrupt in i ett nytt liv! Det tog bara en vecka att acceptera känslorna och den där yngre mannens alla heta raggningsknep! Hallo new life

Just a woman Så ta för dig när tillfället bjuds!
Looking for my sexlife Bloggaren vet att alla inte ser chansen när den kommer – och därmed inte tar den. Bloggaren vet också att relationer kan se ut på många olika sätt. Det bloggen vill säga till särskilt lite äldre, ensamma kvinnor är: DET ÄR INTE FÖRSENT! TA FÖR ER! LEV!!
Och, som psykologen berättade för mig, det finns massor av yngre män som är intresserade av lite äldre, mogna kvinnor. Låt livet leka när ni båda är fria på nytt!
Regler

Bloggaren får massor av positiva kommentarer om hur glad hon blivit, hur oftare hon skrattar, att hon riktigt strålar. En del frågor också: – Vem är han!!??
Men si, det är bloggarens egen lilla hemlighet. Singel med relation – kort och gott. Just nu. Vem vet hur länge? Men bloggaren lever JUST NU!

Soul food

Love my life

Suss glad

 

 

 

Tillräckligt provocerad – till slut!

ARBOGA, Blommor och blad, Feminism och jämställdhet, Kärlek, LYCKA, Personligt!, SEX, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Susanne oktober 2015 Bloggen har verkligen LYST med sin frånvaro – alldeles speciellt för bloggaren själv.
– Varför, undrar någon? – Vad har hänt, funderar en annan?

Sorg och lycka – där har vi det! Och ett nytt liv! :-)
Båda föräldrarna borta – sorg. Förälskelse – lycka! Plötsligt är det JAG – bloggaren – som gäller = NYTT LIV!

Sorgen finns fortfarande, förälskelsen likaså – liksom det nya livet, – YES!! 
Men – sen blir bloggaren då och då provocerad av händelser som inträffar. Saker som – i en annan tid – borde ha skrikits ut om, skrivits ned om, publicerats i en blogg!

Provokationerna tilltar och nu är måttet rågat! Droppen som fått bägaren att rinna över har fallit! Och allt för att bloggaren kände sig provocerad av ett kåseri från en välbetald skribent i landets största drake. – Det där hade ju jag tänkt skriva om för ett halvår sen!!! :-(
Så kan man känna sig när man vill vara först och så kan rätt egotrippade, fåniga tankar bli till en blogg – igen.

Kåseriet i fråga handlade om fjortisars musik och vad texterna säger dem. Precis som om texterna var bättre förr!!!
Där har vi det! Musik! Mansdominerad musik! Musik om att lägga omkull första bästa tjej och hur man tar sig dit – musik av män för män, eller? Dont like me

Bloggaren har tänkt en del på det där. Kommit på att älsklingslåten som just fjortis en gång var en riktig pedofillåt! ”Young girl” med Gary Pucket går så här:

With all the charms of a woman
You’ve kept the secret of your youth
You led me to believe
You’re old enough
To give me Love
And now it hurts to know the truth, Oh,

Gary Pucket Den charmige(??) Gary fortsätter:

Beneath your perfume and make-up
You’re just a baby in disguise
And though you know
That it is wrong to be
Alone with me
That come on look is in your eyes, Oh,

Och avslutar sina baksluga tankar så här:

So hurry home to your mama
I’m sure she wonders where you are
Get out of here
Before I have the time
To change my mind
‘Cause I’m afraid we’ll go too far, Oh,

Young girl get outta my mind
my love for you is way outta line
better run girl, your much too young girl

Så hade hon inte sprungit hem till mamma så hade han lagt omkull henne, som sagt… Oavsett vad lagen säger eller om hon hade protesterat. :-(

Sådant här trams lyssnade vi på – ihop med  musik från andra sexbrölande killar – Mick Jagger m fl som lärde ut alla knep om hur man får ligga med tjejer!
Men vi tjejer då?? Tja, på min tid fick man ju inte ”ta för sig” – då var man en dålig flicka. Hur ser det ut idag?? Inte mycket bättre, tyvärr. Därför blev bloggaren SÅ glad när hon hörde en låt hon inte kände igen för en tid sedan. Bloggaren TRODDE det var en tjej som sjöng! Sorry Jakob Karlberg. Jakob Karlberg

Så här går en del av texten i låten ”Fan vad bra”:

känner mig naken.
du gör mig galen, känner mig naken.
Fan va bra, står på stationen där e du ska du hem
fan va bra, är det för sent att kriga kvar över fem
fan va bra, att du ser att jag står här och ler
ska vi vara ikväll
fan va bra, i stegen fram slår hjärtat tvåhundrafem
här är jag, en galen själ som vill till hundra procent
ska vi dra härifrån, bara chansa och se hur det går

Bloggaren blev alltså överlycklig och trodde det var en tjej som bestämde sig för att ta killen hon ville ha! – Yes!!
Så var det ju inte riktigt…

Bloggaren har pratat med dottern som håller med om allt. Hon lugnar dock mamman med att det blivit NÅGOT bättre. Ger tips på alternativ och själv kommer bloggaren faktiskt på en riktig goding med Pointer sisters från 1982. Pointer sisters

Tonight’s the night we’re gonna make it happen
Tonight we’ll put all other things aside
Give in this time and show me some affection
We’re goin’ for those pleasures in the night
I want to love you
Feel you
And wrap myself around you
I want to squeeze you
Please you
I just can’t get enough
And if you move real slow
I’ll let it go

Så det var varken mysbild från stugan i Östergötland som fick igång bloggaren. 001
På väg till Aidensfield sept 2015 Inte minnen från Goathland/AidensfieldGoathland with wonderful heather sept 2015
Dirty dancing SD KD Inte ens vidrige Jimmie och hans nya partner fick till en blogg (men det har varit mycket, mycket nära!!). Bard DN 18 okt 2015
Inte heller galna ex som trakasserar sina f d män flera år efter skilsmässan blev till någon blogg! Jealous bitch
Inte blodmånen – 154 - Kopia
– fast den var fin! 152 - Kopia
016 Inte ens höstens underbara färger kunde få bloggaren på fall! 019
Jo, lite grann hösten faktiskt… :-) 024
Underbart väder just nu i Arboga! 027
Nej, droppen blev Bengt Ohlsons krönika i DN om ”en okysst fjortonåring” och där gick feminismen igång på allvar. För to hell med all mansdominerad musik! Nu är det tjejernas tur! Ta för er bara! Be a bitch!! Bitch Om det nu är det som krävs!
Se där ja, en blogg blev till! En lång en också! 😀 Men bloggaren lovar inget regelbundet bloggande. Det finns alldeles för mycket annat som lockar…
TACK till den som väckte mig ur min Törnrosasömn!
Han vet vem han är! One day someone is going to hug you
Lite höstbilder från ”Mammas gata” blir det nog i alla fall – så här på slutet.
004 Njut dagen och veckan
så länge det höstfagra varar! 006
Och HÄR kan ni lyssna på Jakob Karlberg när han utbrister: ”Fan, vad bra!”
Och visst var det!! 😉
017

 

 

Dumpad? Sluta leta! Singellivet äger!

Feminism och jämställdhet, Kärlek, Lokalt, LYCKA, SEX, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

033 I lördags skrev bloggaren ett hett och utlevande inlägg. Igår hittades en fantastiskt bra artikel i Aftonbladet – skriven av Emilie Roslund.
Om den underbara, underskattade situationen att plötsligt bli – eller redan vara – singel!
Äntligen få vara sig själv utan att ta hänsyn, göra vad man vill och när man vill – LEVA helt enkelt.

Varför leta efter någon ny att hamna i samma gamla hjulspår med igen? Varför välja bort det nyfunna friheten mot att medla, jämka och upptäcka de där trista sidorna hos den andre som alltid finns där men som man inte ser i början.

Du är fri, ung i sinnet, har jobb och pengar, klarar dig själv, fantastiska erfarenheter och mognad – så varför byta bort det mot en ny parrelation!?

NEJ, SLUTA LETA och LEV!! Hett hjärta

Passar bloggarens inlägg i lördags som hand i handsken!
Emilie Roslund Här publiceras Emilie Roslunds artikel:

“Hur kan någon som du vara singel?”.
Jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan. Från bekanta, kollegor, släkt. De tillhör samma sort, en sort vi kan kalla för majoriteten. Personer som antar att alla människor strävar efter att ha en parrelation. De säger det med all välmening; att jag är trevlig, söt, rolig och att det säkerligen finns någon där ute som vill vara ihop med mig.
Och det har de ju alldeles rätt i. Så varför ska jag då nöja mig med att bara vara med en person?

I mitt vuxna liv har jag haft tre parrelationer, alla monogama. Det är tre monogama relationer för mycket. Och när jag nu beklagar mig över dem retroaktivt syftar jag inte bara på hur vi ägde varandras sexuella spelrum utan hur vi många andra sätt begränsade varandras frihet. Inte med avsikt, utan enbart genom att kalla det vi har för ett förhållande. 
Ett av mina ex sa en gång “Du får göra vad du vill. Vi äger inte varandra.” 
Fastän det var precis det vi gjorde.

I teorin är det såklart fullt möjligt att göra vad man vill. Jag kan ligga med min partners bästis, ta ett jobb på andra sidan jordklotet eller ägna hela helgerna åt att hänga med mina vänner. Men att göra det får konsekvenser för relationen.
Därför är det bästa att inte ha något förhållande alls.

Sen mitt senaste tog slut har jag carpat varje dag som om jag trodde på konceptet carpe diem. Som singel kan jag göra vad jag vill utan att behöva ta hänsyn till vad en annan person har för åsikt om mina handlingar. Jag behöver inte försvara min prioriteringsordning utan kan bo vart jag vill i världen och umgås med den som jag för stunden vill hänga med. I singelskapet slipper jag dessutom vara med om att ett tredje världskrig startas över ett diskberg i vasken eller över att jag aldrig träffar mina svärföräldrar.

Som singel har jag större frihet att påverka vad jag vill göra i mitt liv, både på de större och på de mindre planen. Allt det som ett förhållande ger går ju att nå genom singelskapet; trygghet, sex, sällskap och kärlek. Men genom andra personer och relationer som är mer eller mindre kravlösa.

Även om frihetsaspekten är den största vinningen med att inte vara i ett förhållande finns det andra fördelar värda att nämna. Bland annat har du som singel förmånen att alltid befinna dig i första fasen av en förälskelse när du dejtar. Till skillnad från den grupp jag kallar majoriteten slipper du som singel titta på när din flickvän eller pojkvän går från att vara din drömpartner till att bli en mjukisbyxa som lämnar bajsränder i toaletten.

I de förhållanden som jag haft har jag och mina ex-partners inte resonerat särskilt mycket kring monogami eller ens uttalat vår inställning till det. Det var bara så det var. När jag pratat med folk i min närhet som är i parrelationer om deras worst case scenarios svarar de alla samma sak: att det värsta som kan hända är att bli sexuellt bedragen av sin partner.

I ett förhållande måste man ta hänsyn till varandra i alla sina handlingar. Inte ligga med andra eller gör något annat som kan tänkas göra den andra personen ledsen.
Ur hänsynstänket föds kompromisser, och genom att kompromissa begränsar man varandras frihet.
Det för oss in på 10 000-kronorsfrågan: Hur kan man välja en parrelation framför att vara singel?

Emilie Roslund
Relationsskribent Nöjesguiden

HÄR finns artikeln på Aftonbladet – Nöjesguiden!

Det kommer garanterat mer i detta ämne på bloggen framöver!

Blinkande öga

 

Heta dagar – het blogg – gift eller KK, ta för dig!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Kärlek, Lokalt, LYCKA, Personligt!, SEX, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Suss tjohej - Kopia Het sommar, heta dagar, heta nätter – het blogg hör till! 😀 Hett hjärta

Bloggaren hoppas att alla någon gång får möjlighet att uppleva HETTA och med det menas heta känslor som ger lycka, galenskap, värme och snurrighet. Ungefär som The Kinks uttrycker det i ”You really get me”.

Girl, you really got me goin’
You got me so I don’t know what I’m doin’
Yeah, you really got me now
You got me so I can’t sleep at night Yeah, you really got me now
You got me so I don’t know what I’m doin’, now
Oh yeah, you really got me now
You got me so I can’t sleep at night

You Really Got Me
You Really Got Me
You Really Got Me

Lyssna HÄR!
023 Så där tokigt snurrig så man inte vet vad man skulle göra, har gjort eller gör just nu! 030 Så där galet lycklig så man inte kan sova om nätterna!
033
Uppleva det där underbara som The Hollies uttrycker i ”I’m alive!”.
Did you ever see a man with no heart
Baby, that was me
Just a lonely, lonely man with no heart
‘Til you set me freeNow I can breathe, I can see, I can touch, I can feel
I can taste all the sugar sweetness in your kiss
You give me all the things I’ve ever missed
I’ve never felt like this
I’m alive, I’m alive, I’m alive

I used to think I was livin’
Baby, I was wrong
No I never knew a thing about livin’
‘Til you came along

Now I can breathe, I can see, I can touch, I can feel
I can taste all the sugar sweetness in your kiss
You give me all the things I’ve ever missed
I’ve never felt like this
I’m alive, I’m alive, I’m alive     034
Äntligen!!
Lyssna HÄR!

Det händer ofta i ungdomen, kanske också senare i livet och när man låter det hända, även som lite äldre är det nästan ännu mer underbart. Med alla erfarenheter och mognad man har kan man bara njuta i lugn och ro. Slappna av och bara ta in – njuta!
Ung, gammal, tjej, kille, gift, sambo, särbo, i förhållanden av mer eller mindre komplicerad art – kanske VMF eller KK – unna dig hettan, lyckan – lev ut! 028
Så länge du inte sårar någon, gör någon illa – så lev och var lycklig!
Something happened to my heart the day that I met you
Something that I never felt before
You are always on my mind, no matter what I do
And every day it seems I want you more My love is warmer than the warmest sunshine
Softer than a sigh
My love is deeper than the deepest ocean
Wider than the sky

My love is brighter than the brightest star
That shines every night above
And there is nothing in this world
That can ever change my love

Petula Clark – lyssna HÄR!

026
Efter all snurrig lycka, heta känslor, kyssar och smek – uppstår lätt en viss koma av trötthet. Men vad gör det – en ny dag imorgon! 😀
036
DU LEVER BARA EN GÅNG, SÅ LEV!! Eldiga hjärtan


Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.