Me too! And how about you?? Monica, Lisa och Felix – och varför dom hamnar i en blogg…

Allmänt, Bröderna katt och Vilda Wilma, Feminism och jämställdhet, Glasblåsargården i Arboga, Känslor, Livet, Lokalt, Relationer, Samhällsfrågor, SEX, Sverige & Världen Kommentera!

Ny blogg ute! Watch out!!

 Vi börjar med MonicaLewinsky ni vet.  Hon som hade ihop det med Bill Clinton och nu gråter ut tillsammans med alla andra förorättade kvinnor i Me too.
Om den s k Lewinskyaffären kan ni läsa HÄR – OCH det är över 20 år(!) sedan de blev avslöjade, Monica och Bill!

En annan kvinna – den här: Evelyn Schreiber skriver så här i DN 9 mars, citat: ”Var fanns feministerna när Monica Lewinsky behövde dem?”???
Vadå???

Bloggaren blir upprörd som kvinna över det som händer i Me too! 

Hon blir dels upprörd över att de kvinnor som verkligen behöver stöd och upprättelse, kanske även rättsligt, IDAG, kommer i skymundan för alla möjliga GAMLA historier – typ Monica och Bill!
Det är alltså över 20 år sedan det uppdagades att Monica hade haft sex med sin chef – eller om man nu vill vända på det – Bill hade sex med sin sekreterare.
Det riktiga är väl att de hade sex med varandra och i detta fall möjligen i form av en ömsesidig njutning. Men om det vet vi ju förstås intet idag – Monica och Bill vänslades ju mellan åren 1995-1997.
Detta att dra fram den ena efter andra många år gamla historien gör att de kvinnor som behöver hjälp NU hamnar i bakvattnet.

 Det andra som upprör bloggaren är att kvinnor DELS vill framstå som starka och TA-MIG-FAN precis lika jämbördiga män – och DELS ska framstå som viljelösa fån som varken kan säga bu eller bä när män stormar fram och tar deras dygd! Män framställs som vidriga monster:
BLOGGAREN KÄNNER INTE ALLS IGEN SIG!! Och bloggaren talar nu om Sverige och kvinnor här.

 NÄR ska någon våga balansera upp den här debatten! När ska någon våga säga att det faktiskt finns kvinnor som lägger sig med chefen helt frivilligt och av olika anledningar och även om han är gift. Det finns sådana kvinnor, ja! Och det finns sådana män!
Bloggaren skulle kunna räkna upp ett antal kvinnor från olika arbetsplatser som hon jobbat på där ”vi alla” visste att kvinnorna hade ihop det med chefen lite nu och då, på sidan om.

Varför? Tja, spänning kanske? Spännande att testa det förbjudna? Spännande att ”lyckas” få ihop det med högsta bossen? Möjligen lite fördelar av det också? Resor, högre lön, bättre befattning?
Och se bara på alla kvinnor som klänger efter stjärnorna! Mick Jagger! Hur många kvinnor har fött hans barn?? Och en mer modern variant – Justin Bieber: Bloggaren ska inte gå in på det ämnet mera för det finns hur mycket som helst att säga om det. Den här bilden får avsluta ”stjärnstatusen”: Sångaren fick en ”gåva” uppkastad på scenen…

Män är ruttna skitstövlar och kvinnor ska helgonförklaras! Bloggaren köper inte det! Definitivt inte!

Bloggaren har skrivit om det förr och gör det igen. VI MÄNNISKOR ÄR INTE MER ÄN DJUR Han-djuren och hon-djuren dras till varandra för fortplantning – djursläktets överlevnad. Det handlar om ett spel. För att komma samman sker ett spel med sexuella undertoner. Orrspel, stångande älgtjurar, människomannen som använder sig av t ex catcalling och människokvinnan som klär upp sig – eller kanske mera av klä av sig då… Tja, ibland ett ganska rakt-på-sak-spel alltså – i människovärlden.
Skillnaden mellan oss människor och de andra djuren är att vi fötts med en mer avancerad hjärna. ANVÄND DEN!! Och det gäller såväl män som kvinnor!
DE FLESTA MÄN ÄR INGA KORKADE MONSTER! OCH DE FLESTA KVINNOR KAN VARA GANSKA SKENHELIGA – vad det verkar…
ALLT ÄR ETT SPEL! Även detta som sker i Me too också, tyvärr. Ett märkligt spel som handlar om att män aldrig gör något rätt medan kvinnors ord är allena saliggörande och sant. SLUTA MED DET!

ANVÄND HJÄRNAN – både kvinnor och män!

Och så Lisa – igen då. Lisa Magnusson, ledarskribent i DN som tycker att ”P-piller är framför allt en sexuell revolution för män” och som tycker att bara kvinnor blir föräldrar och att dessa kvinnor ska få ångest om de inte stannar hemma med barnen.
 Lisa har också åsikter om ADHD nu!
Hon betar alltså av känsliga ämnen ett efter ett – fast på fel sätt då. (För uppmärksamhetens skull antagligen!!)
OCH – hon svarar inte på mail! D v s ni får inte veta vad Lisa Magnusson tycker om det bloggaren skrivit om henne och hennes åsikter.

Lisa skriver att ADHD är manligt könad diagnos. ?? Och att flickor som får diagnosen är mer stillsamma. ??  Hon skriver också att ADHD liknar en illa sedd personlighet. ??
Lisa har fått idén om ADHD genom ”Region Örebro”. Hon ondgör sig över att man i Örebro känner oro över människor med ADHD som medicinerar och hur t ex alkohol kan inverka då medicin intas samtidigt.
Citat, Lisa: ”Och det är svårt att släppa misstanken att detta enbart sker för att de örebroska byråkraterna utgår från att folk med adhd är slarvrar och knarkare hela bunten.” ??

Lisas korta märkliga inlägg avslutas så här: ”Somliga av dem som själva har adhd talar i stället om sin diagnos som en superkraft. Det är förståeligt, inte minst som försvarsmekanism.”  ?????

Vad då försvarsmekanism?? Här behövs ingen försvarsmekanism! ADHD ÄR en superkraft och tillåts den användas och på rätt sätt så är den magisk! 

Läs på bättre Lisa! Riksförbundet Attention finns HÄR!


 

Felix då! Katten som helst dricker vatten någon annanstans än ur vattenskålen på golvet! Favoritstället är diskbänken!

Hoppa upp och dricka! Här ur vattenkannan!  Och ser ni så hjulbent kissen är! Felix blev påkörd när han var bara 1 år gammal. 14 dagar var han försvunnen och vi letade överallt. En natt kom han tillbaka. Han hade släpat sig hem med brutet bäcken och såriga ben. Dessa 14 dagar tror vi att vattnet var det som gjorde att han överlevde. Det regnade mycket den hösten och att Felix lyckades få i sig vatten där han låg skadad någonstans var kanske avgörande för att han finns idag – nu 12 år gammal.
Och – det är därför vi tror att han är så förtjust i vatten! Han letar upp ”vattenhål” överallt och ljudet av rinnande vatten får honom att hoppa upp och ta sig en tår!

Så där ja, bloggen färdig! Färdig är också datasupporten som fixade bloggarens e-postkonton. Så här såg det ut före… 685 mail!! Man är populär…

Grävarbeten i Chinatown! Dag som natt! Och det är långt ifrån färdig än…

Förresten – GARAGE finns ledigt här i Chinatown, Östra Nygatan, i Arboga! Skicka ett mail till linde@telia.com om du är intresserad!

Phu! Färdigskrivet för idag! Använder du hjärnan? Me too!

Nu väntar vi bara på mindre vinter och mer sådant här: (OBS! Bilden är från förra året…)

Sköt om er nu! Älska mer! Hata inte alls!  Pussar till alla men värsta kyssen till ”you-know-who”!

Och så kör vi lite sarkasm på slutet!



BEWARE!!!

 

 

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.