Drug preguntas

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Personligt! Inga Kommentarer »

Trött! Negativt trött på valresultatet. Positivt trött av allt firande. Så trött att bloggandet får vänta medan vilan inte får vänta alls. Gör som Felix… 001

Grönt ljus för Arboga – nu!!

ARBOGA, Äldreomsorg, Dagens predikan, Lokalt, Personligt!, POLITIK, SKOLAN, Sverige & Världen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

Valdagen är inne – hur röstar du!? Jag röstar för förändring! Förbättring! På riksplanet men också i Arboga!

Varför? Jo, för de styrande i Arboga har gått i stå. Tänker mer på sig själva än på de människor de är valda att företräda! Oacceptabelt!!

Skolan i Arboga var för 15 år sen en plåga för mina barn. Inte bara för mina utan för många andras. Den ser precis likadan ut idag. Oacceptabelt!!

Min gamla mamma är snart 90 år. Varje dag är fylld av besök av idel nya människor från Hemtjänsten. Det ena vet inte vad den andra gör och ingen vet vad mamma behöver! Mamma blir ledsen och otrygg – hemtjänstpersonalen likaså. Oacceptabelt!!

Jag sviker aldrig mina barn eller min gamla mamma! Jag blundar inte heller för medmänniskorna runt omkring mig!  Jag vägrar låta det fortsätta i sedan länge gamla nedslitna hjulspår! Jag vill ha förändring, förbättring NU!!

Därför röstar jag på Miljöpartiet! Mp i Arboga kommer inte ensamma att ta makten men de kommer att liera sig med de partier som inte heller accepterar dagens Arboga! Och det kommer inte att vara med s och v. Grönt ljus för Arboga!

057

4 F – en väldigt personlig blogg

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen 2 Kommentarer »

Fyra 4H-gårdar har man hört talas om – men 4F!?

Och inte gick bloggaren i  klass 4F i skolan heller – utan i 4B! Fast det här fotot är nog från 1B! :-) 013

Vad är det då med siffran 4 regnbåg?

Fyrfaldigt leve Jo, bloggaren tar ledigt för Fantastiskt Fyrfaldigt Firad Födelsedag!! 4 F och i 4 dagar!! Fyra i guld

För att återgår till fotoalbumet – det här är klass 1 B i Gäddgårdsskolan för ett ganska stort antal år sedan! 014 Fröken heter Alice Hedlund – och var i den stora klassen befinner sig bloggaren??

Jo, som otroligt blyg har hon gömt sig bakom de andra… 021 - Kopia - Kopia

Lite äldre tog hon sig ut så här: 010 Till vänster i bild med lådkamera i handen! Intill står kompisen Cecilia med hunden Osborne! Till höger i bild broder Mats!

035 Här i nedre tonåren – just hemkommen från feriejobbet på Arboga Maskiner! Raja, vår strävhåriga foxterrier hälsar på bästa vännen Junith.

Men vad hände?? Susanne Hur kunde allt gå så fort?? Susanne och Pappa

Nyfödd, liten, skolbarn och så vuxen! 038

039 Ung kvinna! Sen politiker i nystartade Feministiskt initiativ! Susanne i Fi Sen plötsligt rätt många år äldre… Selfie beskuren 21 mars 14

Tiden! Tiden går så fort! Fyra hjärtanFyra hjärtan – och fyra dagar! Fyrfaldigt firande med de älskade barnen! Mammahjärta och tre hjärtebarn Men också med upprinnelsen till det hela – hos älskade mamma! IMG_9114 (3) Och med bästa vännen Junith! Susanne och Junith april 2011 Födelsedagen blir en resa genom Sverige – i alla fall till en del av Sverige! ;-) Sverigekarta - Kopia Fyrfaldigt firande! 4 vitt i rött Den röda tråden i firandet är KÄRLEK! Hjärta

Hemma finns kattvakten som också vaktar huset – tack för det! :-)

Fler att fira! 012 Barnens farfars mor skulle ha fyllt 125 år idag. Karin Linde var född 10 september 1889. Lilla katten Wilma har fingerad födelsedag idag också – hittekatt som hon är. 007 Hon blir 8 år!

Fyrfaldigt leve

Vad hände? Det här sommardagen var ju som igår…

046

Ta tillvara tiden! Den går mycket, mycket fort…

015

Njut av åren – lev, och ”you never will be old…”

018

 

 

När dimman lättar…

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Natur, Personligt!, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

048 Dimmigt imorse!
Gården låg i ett mjukt dis. 054 Höstlikt – och ändå nåddes bloggaren av en ljuvlig, somrig doft. 053 Kaprifolen vid trappan blommar än.

Ombytligt väder men så var det också förutspått av SMHI.
Gårdagen var soligt skön. 009 Och när bloggaren skulle inhandla ett par av de här -  008 – stod farbror polisen på pass! 001 Bakom planket till parkeringsplatsen intill Nicolai Kulturhus gömde de sig och ertappade sen bilister med att få blåsa! Alkotest, med andra ord. Bloggaren hade naturligtvis inga problem med det! Skulle aldrig falla henne in att dricka och köra!

016 Gårdagen var fin, ja. Bloggaren tog en lov runt gården och såg att plommonen börjar bli mogna. 011 Det blir inte många i år men man kan plocka några åt gången och äta som godis! :-) 013

017 Det blir desto fler äpplen! Tänk att ett enda litet äppelträd kan ge så mycket frukt! Ännu är frukten av sorten Maglemer inte helt mogen – men några togs in för att bli kompott! 026

Om inte dimman lättar så kan man mysa inomhus. Läsa tidning! Felix och tidning Eller bara ta igen sig lite grann… ;-) Kattmys

Ta tillvara den här lördagen! Den kommer aldrig tillbaka!

Döende hibiskus

 

Fantastisk dag – och om att köpa grisen i säcken, ett otroligt skumt parti!

Lokalt, Personligt!, POLITIK, Resor, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

004 Rätt som det är inträffar plötsligt de där fantastiska dagarna. De där dagarna som man för alltid kommer att bära med sig som ett ljuvligt minne. Igår var en sådan dag.

026

Bloggaren bestämde sig på morgonen för att ta med sin mor på en utflykt till hennes barndoms hemtrakter – Regna i Östergötland. Första stoppet blev vid kyrkan. 022 På den vackra kyrkogården pysslade vi om anhörigas gravar.

Sen gick färden mot sommarstugan där vi dukade upp ett enkelt kaffebord invid sjön Björklången. 039 Det gick inte att ta sig fram med rullstol till stugan och den fina verandan men vad gjorde det.
Vi kunde inte ha haft bättre caféplats! 063

071 4 september och den gamla termometern intill stugan visade 25 grader! Otroligt!
Är det nu man kan prata om indiansommar!? :-) Indiansommar

047 Tursamt nog hade bloggaren plockat med baddräkten på utflykten! 054  Trots att Björklången är en djup och kall sjö så var vattnet ljuvligt!
Det blev två dopp denna eftermiddag! 057

Kaffe på det! Och småprat – underbar samvaro. 046

En helt fantastisk, ljuvlig dag – det tyckte både bloggaren och hennes mor! Dagar som för alltid kommer att sparas i våra hjärtan.

017

Lite tråkigare saker ska med i bloggen idag också, tyvärr. Om ett av de många skumma partier som slåss om rösterna i valet 14 september. Bloggaren talar förstås om Sverigedemokraterna. Nolltolerans

borg-sd I Aftonbladet idag kan man läsa om partiledaren Jimmie Åkesson skattefiffel – se HÄR!
Finansminister Borg kräver besked!

I den lokala Arboga Tidning avslöjas SD också: 084 ”SD-kandidater mörkas i valet”!

085 Helt otroligt!! Vem går på något sådant!? Vem väljer ett sådant parti!? Vem köper grisen i säcken!? Grisen i säcken

Läs mera på Bbl/AT:s hemsida HÄR! 086

Världen kan ibland vara ond och obegriplig. Men den kan också vara underbart härlig. Därför avrundas bloggen med en sådan underbart härlig bild.

Njut livet och stunden!

080Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.