Drug preguntas

Vad är det med Arboga och mat!? Och katter – plus en Medeltida puff!

ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Bröderna katt och Vilda Wilma, Kultur, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Arboga – känt för hur många matställen och caféer som helst? Man kan ju undra vad det är med Arboga och mat! Pizzerior, restauranger, salladsbar, konditorier och caféer – och nu ännu en! En indisk restaurang!

Men så är det kanske i alla småstäder, vad vet jag? Pizzeriorna skockas och byter ägare lika fort som vissa karlar byter skjortan. Man undrar hur de får det hela att gå runt?

Arboga kommun ska ju inte vara sämre utan lägger sig förstås i matfrågan också. Se här: Nu stundar nya tider och cook chill är inte längre inne utan mer av ett skällsord.
  Annat var det när bloggaren satt med i Barn- och utbildningsnämnden för ett antal år sedan. Då slogs sossarna stenhårt för den kokta-kylda maten och Kjell Söderström, dåvarande ordförande, tryckte igen truten på oss som protesterade. Inte med mat men med väl inlärda argument.

Ja ja, sent ska syndaren vakna. Nu tas maten på allvar och ungar och gamlingar ska få mat lagad av tre kockar i Arboga!

Över till något helt annat, som man säger. 1 augusti idag och min egentillverkade almanacka visar detta för månaden augusti: Hög tid att boka in nästa vecka för årets evenemang – Medeltidsdagarna i Arboga! Har du inte bokat boende redan så blir det svårt. Men det går ju tåg fram och åter om du inte kan övernatta.

  Klicka HÄR för att komma till Föreningen Arboga Medeltid´s hemsida och program för alla dagarna!

  Lite katter blir det idag också – eller ganska mycket… En särskild hälsning till Eva i Glanshammar som gärna vill se bilder på bloggarens katter! Här kommer några! Var så god!  🙂

Det bästa mor har det sätter hon på bordet”, säger ordspråket!   Ja, det får gälla för Vilda Wilma också!  Så skönt att krumbukta sig och njuta på trädgårdsbordet!

Eller gå på promenad i djungeln som tillhör gården! 🙂 Felix står ut – men ser till att inte komma för nära. Han gillar inte Wilma och försöker hålla koll på var hon är…
Sen bär det av hemåt igen! Svansen i topp och det gäller även för Curry!
Mot hemmets trygga, lugna vrå!
Att ha tre katter är 3 x lycka!

– Öppna då!! Wilma vet sin plats och håller sig lite ifrån…

Inomhus igen tar Curry plats på sitt favoritställe högt ovanför alla andra! 🙂

Ha en fin första dag i augusti månad! Än skiner solen!

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.