Drug preguntas

Annorlunda midsommar

Brott och straff, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Inga Kommentarer »

Bloggaren fick uppleva en annorlunda midsommarafton på grund av en hel rad faktorer. ”Annorlunda” kan vara trevligt men så var inte fallet denna gång.

Vår midsommarafton präglade av stor trötthet och oro. Trötta efter nätter utan sömn och trötta på att jaga efter hjälp åt instängd, ”gråtande” jycke. Har man hundar ska man ta hand om dom! Det kan hända exceptionella saker men då måste man ha en plan B.
Vi kunde också konstatera att bra lagar och bestämmelser vad gäller djurskydd såväl som störningar för hyresgäster inte har något som helst betydelse när det finns poliser som inte agerar efter dessa. Vi fick ingen hjälp i akut situation utan händelsen nonchalerades och vi uppmanades att inte skrämma människor med polisen!! 🙁

Ingen hjälp att få alltså för instängd hund och därefter firade vi mycket trötta midsommar på två håll – helt oplanerat. 
Dels på sjukhus hos pappa och dels hos ensam mor. Det slog mig alldeles nyss att den enda midsommarstång jag såg igår var den enkla jag köpt som bordsdekoration i en butik. Men jordgubbar blev det – liksom sill och potäter – och jag tror att alla var nöjda med den plan B vi hade.

Jycken hämtades av någon och därmed kunde vi får första sköna nattsömn på flera dagar. Förhoppningsvis fick hunden också en bra midsommarafton med tillsyn, mat och vatten. Något som polisen verkligen inte kan ta åt sig äran för! Händelsen kommer att få följder, det kan jag lova. Jag ska kontakta någon ”högre upp” inom poliskåren för så får det inte få gå till!

Numera har ylande vargar fått en något annan innebörd för mig. Jag älskade deras ylande tidigare men nu tänker jag bara på den stackars hunden när jag hör ljudet…

Ja, det blir inte alltid som man tänkt sig men det kan bli bra ändå. Idag blir det en riktig vilodag för bloggaren för att hämta krafter. Jag tillönskar er alla en lika skön midsommardag. Ta igen er. Det regnar ute och en mysdag så här ”dagen efter” är inte helt fel.

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.