Drug preguntas

Applikationsutvecklare eller off-grid? Om en resa till storstan.

ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Lokalt, Resor, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Förutom att se Västerås med flera städer svischa förbi kan man lära sig ett och annat på en tågresa. Detta tack vare SJ:s intressanta tidning Kupé.

Nutidens yrken till exempel! Vem visste vad en applikationsutvecklare var för några år sedan? Det var innan var och en hade sin Iphone eller Android för att installera ”appar” på! Yrkeshögskolans annons vägleder dig till jobbet! Läs mera HÄR!

Är du off-grid eller vill du bli? Vet du inte ens vad det är!? Det lär du dig i tidningen Kupé! Att leva off-grid betyder att inte vara kopplad till något nät för att klara el-, vatten- och värmeförsörjning. Som förr i världen alltså! Gröna vågen är på väg tillbaka!

Rena Medeltiden kanske!? Den här annonsen fanns i tidningen också, något som gjorde bloggaren glad och varm om hjärtat: Jättebra med annons i den här tågtidningen! Borde locka fler till Arboga och bl.a. Medeltidsdagarna nu i augusti. Läs mera HÄR – på Arboga kommuns hemsida!

Inte medeltida och inte off-grid men vackra är husen i kvarteret Kålmasken i Gyttorp!

Allt det här och mer därtill hittar du i Kupé! Läs hela tidningen på nätet genom att klicka HÄR!

Vi närmar oss huvudstaden! Snart befinner vi oss i dotterns kvarter.

Härlig miljö nära S:t Eriksplan!

Mycket shopping blev det liksom pauser för mat och fika. Glass intogs på Chokladfabriken! Skönt i skuggan där god choklad naturligtvis också kunde handlas!

På väg mot Gamla Stan passerade vi ett ställe med många minnen för bloggaren. I april 2005 höll Fi – Feministiskt initiativ – presskonferens här då vi gick ut med det nya partiet.

En ung pojke spelade ihop pengar för att kunna resa till sin flickvän. Romantiskt så det förslår och bloggaren rensade plånboken på alla småpengar. 🙂

Gamla Stan! Mycket folk, många turister och härlig stämning!

Men borta bra och hemma bäst… Så skönt när den här vyn tornade upp sig utanför tågfönstren! Mitt hem är min borg! 😉 

Ledigt hus för den som vill ha nära till tåget! Nicolaigården i Arboga är till salu! 1,5 miljoner för den hugade spekulanten att lägga upp! Men mysigt är det och vilket läge! Klicka HÄR för att komma till huset och Svensk Fastighetsförmedling!
Nu får katten Felix tänka sig att besöka någon annan än Börje framöver…

Avslutar dagens blogg med en tidning jag alltid köper när jag kommer till Stockholm!

Situation Stockholm!

Tidningen om hemlösa,
för hemlösa,
av hemlösa!

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.