Drug preguntas

Billy, Folke, Jakob och jag

Bröderna katt och Vilda Wilma, Kungligt, Lokalt, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Inga Kommentarer »

Har ni sett en sådan här någon gång? Det har jag – men helst inte…

Jag är fullständigt opraktisk och oteknisk och den här teckningen stämmer inte alls in på mig när jag ger mig i kast med Billy!

Så mycket förstår jag dock att jag inte ska klättra i hyllan om jag nu någon gång skulle råka få upp den!

Bokhyllan Billy från IKEA har legat hemma hos mig sedan i våras. Då hade jag gett mig i kast med mängderna av böcker som står i dubbla rader i de bokhyllor jag redan har.
Men – jag gav snabbt upp. För att sortera böckerna i ordning efter författare krävdes mer utrymme. Det utrymmet hade jag inte med tummen mitt i handen och Billy inpackad i ett tungt, smalt och avlångt paket.

Men räddningen kom på mellanbarnets sommarlov! Lätt som en plätt fick han ihop Billy under överinseende av katten Felix.
Felix som är vaktmästarkatt här hemma gick nu in i rollen som arbetsledare! Han la sig på ritningarna! Han bet i skruvarna och han tuggade på pluggen! Inte så mycket till hjälp med andra ord… Men ändå – nice try, som man säger.

Hyllan är nu redo för alla böcker! Men det blir höstgöra! Sådant som känns trevligt att hålla på med när höstvindarna blåser kyligt och regnet smattrar mot rutorna.

Folke då!? Jo, Folke har namnsdag idag. Men inte bara det – det är ju Kronprinsessan Victorias 35-årsdag! Officiell bild av vår vackra prinsessa. Och här – mer som en vanlig, ung tjej! Med en liten kattunge i famnen! 🙂 Victoria gillar djur och är bland annat beskyddare av Nordens Ark!
Här i närkontakt med en koala!

Det är allmän flaggdag idag till Kronprinsessans ära!
Så flaggan hissades på Glasblåsargården i Arboga – för sessan men mest för en liten nyfödd prins utanför Boden! Via en vän har jag med spänning följt den långa väntan när stoet Nettan skulle föla. I natt kom han! Så vacker! Det som särskilt rörde mitt hjärta var det som blänker till på bilden: Den ena lilla hoven – helt fin och oanvänd.

Vad ska lilla fölet heta? Miriam har bett om tips på Facebook och mitt förslag är fölet Folke – hela folkets lilla föl. För vi är många som följt nedkomsten via nätet! 🙂

Vad Prins Folke av Norrbotten så småningom får för namn ska ni få veta när det är bestämt.

En blomma till lilla fölets ära. Och en oskuldsfullt vit – som en fyrklöver – för lycka och välgång:

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.