Drug preguntas

+27 här igår – nu är det snart vinter!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

När jag och mina trevliga grannar njuter av sommarvärme i Arboga blir man påmind om att snart är höst och vinter här. ??
Den här katalogen damp ner i brevlådan igår! Längst upp till vänster på Cellbes katalog står detta: Men, hur kul är det!? Att börja fundera på regn och rusk och snökalla dagar!? Icke!!

Så nu kommer några bilder på allt ljuvligt som flödar och grönskar just nu – i sköna maj! Syrenerna!

Clematisen!
Och så en och annan maskros också…

Förgätmigej – denna anspråkslösa men vackra lilla blomma.

Wilma gjorde som Bosse överst i bloggen – tog sikte på skuggan när värmegraderna kröp upp mot 27.

Felix hittade ett nytt sätt att släcka törsten! Det spelar ingen roll att morsan ställt ut en stor bunke med vatten ute för törstiga katter. Det är ju mycket roligare att dricka ur vattenkannan även om det kan ha sina svårigheter. Når man inte ner med nosen till vattnet får man skopa upp med tassen! 🙂

Strax efter 22 igår kväll kom åskan med lite välbehövligt regn. Gårdsplanen såg ut så här imorse: De gula kanterna på vattenpölarna är pollen! Skönt att det sköljs bort till gagn för alla allergiker.

Jag begav mig iväg för en särskild gärning denna morgon. Till min speciella liljekonvaljedunge för att plocka en liten bukett till mor.

På hemvägen passerade jag mina föräldrars hus och lämnade en liten inbjudan till morgondagen i deras brevlåda. Det fantastiska kastanjeträdet hos grannen på Borgaregatan måste jag bara föreviga också! Så vackert! Och lägg märke till syrenerna som blommar bakom trädet. En så vacker tid det är nu!

Hemkommen fick jag lov att checka upp sonens kastanjeträd. Jo då, det stod också i blom! Äldste sonen hade plockat kastanjer i kyrkparken intill när han var 2-3 år. Han tappade en av kastanjerna ute och när han sedan hittade den hade den grott. Han planterade kastanjen med hjälp av mamma och se så stort och fint träd det har blivit av den lilla kastanjen! Kastanjens ljus är så otroligt vackra. Här en ett par enskilda blommor.

Ja, Morsdagsbuketten är plockad! Det blev en liten bukett till mig själv också! 🙂 I min farmors blå vas – tankarna går till henne också. Min kära farmor Svea som inte längre finns i livet. Förgät mig ej – glöm mig inte…

Vintern har jag dock helt klart för avsikt att glömma! I alla fall just nu i denna ljuvliga försommartid! Men jag kikade lite i katalogen och de här kängorna tyckte jag var rätt fräcka. Kanske det blir en beställning på sikt…

Njut lördagen! Tänk på MOR som ska firas imorgon! Det är omtanken som räknas – inte dyra paket! Ett telefonsamtal som visar att du tänker på kära mamma duger mer än väl. Några blommor plockade i naturen är gratis och kan bli en fin gåva till mor vare sig hon är i livet eller de sätts i en vas på kyrkogården.Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.