Drug preguntas

Uppror mot den sjuka sjukkassan! Och om växtvärk.

Lokalt, Miljö, POLITIK, Stress och utbrändhet, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

 Åter är Försäkringskassan på tapeten – för vilken gång i ordningen!? På Facebook cirkulerar denna bild: ”Sängkistan”.
En kista som pappan byggt till sin älskade dotter som avled i cancer endast 9 år gammal. Nu har Försäkringskassan bestämt att pappan sörjt färdigt och eftersom han inte ”vill” jobba heltid har Kassan utförsäkrat honom!! 🙁
Läs mera HÄR!

Hur länge ska vi tolerera Försäkringskassans sätt att behandla oss människor!? Det finns en lag om allmän försäkring som ska gälla men den tolkas intolerant, fyrkantigt och utan flexibilitet av den myndighet som är satt att tyda den!

Läkare fråntas sin yrkesroll när intygen inte ”godkänns” av Försäkringskassan! Kassans egna försäkringsläkare anses veta mer om patienterna än de specialistläkare som träffar patienterna i fråga!  ???

Hur kan vi vara så flata i Sverige? Varför protesterar vi inte!?

Sjuka, svaga människor förföljs, förnedras, trakasseras, fråntas sina pengar och ingenting görs! Människor tar livet av sig i Sverige idag på grund av det sätt som Försäkringskassan behandlar dom!

I tidningen Arbetet läser jag följande:

Antalet utförsäkrade som meddelar Försäkringskassan att de tänker ta sitt liv har ökat med över 3 000 procent sedan 2008, då de nya sjukreglerna infördes. Men hur många som går från ord till handling finns det inga siffror om.

Läs mera HÄR!

Polisen i Stockholms län har ett nytt projekt för att förebygga självmord. Stockholm blir först i landet med en polisbil som bemannas av poliser och en sjuksköterska med specialistkompetens inom psykiatri.

På sidan läser jag följande: ”År 2009 tog 1240 personer livet av sig i Sverige. Det kan jämföras med att samma år dog 358 personer i trafiken.” (!)

Läs mer på Polisens hemsida HÄR! Foto från Polisens sida:

NÄR SKA UPPRORET PÅ FÖRSÄKRINGSKASSAN STARTA!!?? Det borde ha skett i förrgår!! När sätter vi igång!?
Det gör ont och jag blir heligt förbannad! Nu till något annat:

Jag älskar träd! Därför fick jag lite värk i hjärtat när jag läste den här artikeln i söndagens DN – växtvärk…

Om hur vi behandlar vår fina gammelskog i Sverige. Stora skogar blir tomma kalhyggen. Så här står det bl.a. i artikeln:

Jag tänkte faktiskt på värk när jag såg de här ”ansade” träden utefter Herrgårdsgatan i Arboga: Gör det ont i träd som blir beskurna så här hårt?

Annat snappat ur söndagens DN som jag, du och alla andra kan fundera runt kanske? Om piller för att vi ska bli smala? En enkel tablett istället för att ändra kost- och motionsvanor – är det så vi vill ha det? Och vad är smal? Hur smal är smal? Något att tänka till om när skönhetsidealen verkar kräva både mediciner och kirurgiska ingrepp. Vad är vacker? Skönhet kommer inifrån!

Vart är vi på väg? Vad är det för samhälle vi fått? Hur ser våra liv ut i ”välfärdslandet” Sverige!?

UPPROR MOT FÖRSÄKRINGSKASSAN!

VÄGRA SJUKA SKÖNHETSIDEAL!

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.