Drug preguntas

Marskatter på gång! Och så lite miljötänk och KK!

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Miljö, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Nu är det väl för gudomligt ute! Mars kom med vår – sol och värme – och glada miner! Man lever upp! Så ock mina marskatter! 😉

Igår hade jag en mysstund med katten Curry! Det började med att jag tog mig en glass i solskenet ute på bänken. På något besynnerligt sätt har matvraket Curry alltid koll på när någon tar fram något att äta på… Här kommer han glatt spatserande för att inspektera vad matte stoppar i sig! Och han vill inte bara titta! Åh nej, glass är alldeles för smaskigt för det! Tja, vad gör man? Jo, för att få något i sig själv också och för att slippa dela bakterier med katten så blev det så här: Men Curry är också världens keligaste. Det är faktiskt så att trots sin stora matlust så väljer han alltid kärlek framför mat. Det ska gosas och buffas med huvudet. Men tågen som rusar förbi bakom oss är han rädd för! Han hör direkt när ett tåg är på ingång! Då rusar han iväg och gömmer sig. Men är snart tillbaka för mera mys med matte!

Det ser ut att bli en lika härlig vårdag idag! Bloggaren cyklade tidigt till ICA för att hämta nya TV-boxen då den gamla gått sönder. Det visade sig bli ett äventyr i sig – boxen alltså. Det här kom emellan…
Praktisk är jag inte – och teknik förstår jag mig inte alls på – så vad göra? Jo, via Facebook var problemet löst på 5 minuter och en kille på väg för att hjälpa mig! Tack Allon och Roland!

KK då? Ja, det är inte alls som ni med snuskig fantasi tror! KK i det här fallet står för Konkurrens Konsum! Min egen lilla förkortning vad gäller det här: ICA mitt emot Konsum vid Nytorget har fårr en manuell delikatessdisk! Nu blir det tuffare för Konsum som har en bra manuell betjäning av ost, fisk och annat sedan länge och har kunnat konkurrera ut ICA om kunderna med det. Lägg sen till att ICA har hand om posten också – så blir det för Konsum att lägga på ett kol!

Sol idag också alltså! Underbart! Felix vill ha med matte ut och jag kommer så småningom! Helt säkert! 🙂

Wilma har vågat sig ut med nosen – men håller sig på trappan. Hon är en liten fegis och bara herre, förlåt dam, på täppan inomhus!

Men på tal om sol så läste jag åter bra saker i detta magasin:
Det här: Kontra det här: Effekt Klimatmagasinet hittar du HÄR!

Njut solen med förstånd! Ha en fin fredag!

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.