Drug preguntas

14 mars – inte vilken dag som helst!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

14 mars är inte vilken dag som helst! Ja, det är en onsdag i år, en lite blåsig men solig dag, en dag då våren visar att den är på gång. Se sångsvanarna i skyn intill den hissade flaggan
– och en gren från syrenbersån!

Det är också den dag jag åter fick vara med om undret! Att föda fram en ny människa!
Så fantastiskt, så omvälvande, så underbart! Just denna lite blåsiga onsdag men föraning om våren hissar jag flaggan för henne – min lilla dotter. Konstaterar också att hon inte är så liten längre, att åren går och vi blir äldre men att kärleken består, nej den stärks!

Just denna dag har Google denna bild på sin söksida: Ordet Google i origami. Vad passar bättre än just origami på min flickas födelsedag! Hon som är en så stor älskare av Japan!
En av Japans största mästare i konsten origami föddes och dog även just datumet 14 mars. Akira Yoshizawa var född 14 mars 1911 i Kaminokawa, Japan och avled 14 mars 2005 i Tokyo, på sin 94:e födelsedag. Här ett exempel på origami som tillverkats av Akira Yooshizawa – figurer som jag tycker passar just min dotter idag! 🙂

Origami (från det japanska ordet oru –vika och kami – papper) är konsten att vika papper till tredimensionella objekt. Konsten att vika papper kom till Japan från Kina omkring  år 600. Läs mer om origami på Wikipedia genom att klicka HÄR!

GRATTIS!!!
Vilda Wilma var förstås med ut för att hissa flaggan för sin lillmatte!

Njut dagen, njut våren! Så vackra, soliga dagar men också vackra, stämningsfulla kvällar. Här några bilder från gårdagskvällen. Eskilstuna.

En vanlig väg…
kan vara vacker.

Snart hemma… Trefaldighetskyrkans torn i fjärran.  ”Landat”!

Njut dagen 14 mars 2012!Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.