Drug preguntas

Sjusovarväder – och svårigheten att hitta IKEA i Västerås…

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Miljö, POLITIK, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Signifikativt för den här dagen eller? Sjusovarväder!  Lågtrycket nu på morgonen gör i alla fall Curry otroligt seg och det samma gäller hans matte.

Vilda Wilma är vild som vanligt och man undrar hur en litet ihoprullat kolapapper kan vara så himla kul!? Jakten har gått under bord och stolar och hon har ”dajvat” över Felix som åter blev oerhört förolämpad. Här vilar hon ut en stund men som synes på blicken är hon laddad för mera bus!

Vaktkatten Felix har flytt upp på köksbordet där han har ett öga på Wilma men också koll på gården.

Bloggaren har intagit kaffe latte, talat med dottern i telefon och bläddrat lite i Dagens Samhälle. Åter igen vill jag poängtera värdet av denna tidning.
Några av alla intressanta notiser är de här: Mikaela Valtersson är ny i Friskolornas styrelse.
Hon var tidigare aggressiv kandidat till en av Miljöpartiets språkrörsposter och hoppade av allt grönt politiskt jobb när hon fick se sig slagen av Åsa Romson. (Åsa Romson och Gustav Fridolin efter valet av nya språkrör).
Det var nog ett bra val vi Miljöpartister gjorde. Friskolor och deras sätt att tjäna pengar är inget som Miljöpartiet vill gynna.

Karlstad kommun har fått problem, läser jag också. Kommunen ville uppfattas som mer ungdomlig och stöttade därför TV3:s dokusåpa ”Wermland forever” med 150 000 kr. Oppositionsrådet i Karlstad, Lena Melesjö Windahl (s) kräver nu att pengarna ska betalas tillbaka. ”Förvrängd bild av Karlstad” och ”sexistisk kvinnosyn” är några av argumenten.
Kommunens politiker borde ha varit mer insatta i TV3:s programidéer i allmänhet och dokusåpor i synnerhet innan beslut togs, kan man tycka.

Klicka HÄR för att komma till Dagens Samhälle!
Prenumerera för 1135 kr/år eller 570 kr för 6 månader. Prova 5 nummer GRATIS genom att klicka HÄR!

Dokusåpor och annat – nu kan du snart flytta in i ett all-over-IKEA-hem – där allt finns. En av de senaste möblerna är den här: Inbyggd TV!

IKEA anser att det värsta med vardagsrummet är att få TVn att stå på rätt plats och det faktum att TVn med dess kringutrustning resulterar i en mängd fula sladdar. Deras nya lösning på problemet kallas UPPLEVA och är en TV-möbel med inbyggd TV, DVD/Blu-rayspelare samt 2.1-högtalare. Allt styrs dessutom av en enda fjärrkontroll. Citat från nätet.

Varför inte flytta in på IKEA direkt!? Om man nu hittar dit…

Kors i taket! Nu har jag faktiskt hittat till IKEA i Västerås – tredje gången gillt! De två tidigare försöken har fått mig på helt fel plats på detta, för en småstadsunge, gigantiska köpcenter. Parkerar man lite fel (i förhållande till IKEA) så har man snart virrat bort sig. Det finns ju en uppsjö av butiker och när man ”varit tvungen” att titta in till dom alla har inte orken funnits kvar att leta vidare efter rätt ingång till IKEA. Men nu så! Nu är det gjort!
Och Billy har välbehållen fraktats hem!

IKEA har ju boendet klart så varför inte sätta på TV-möbeln ”Uppleva” och flytta in!. Huruvida man får med en egen mjukglassmaskin på köpet låter jag vara osagt!

Ute grönskar det och blommar! Så här långt har Klätterhortensian kommit! Dotterns japanska körsbärsträd började slå ut igår!
Småkryp på väg!

Ha en fin sjusovarmorgon!
Dagen kommer kanske med uppiggande solsken!

 

 

 

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.