Drug preguntas

Har du problem i ditt förhållande – var otrogen! Nyaste egoistiska nycken. Men också om katten Klas från Älvsbyn m m.

Brott och straff, Lokalt, Miljö, SEX, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Ute fortsätter våren sin framfart och här inne försöker jag sovra bland nyheter som jag vill förmedla och inte. Först ut blir katterna! Eller rättare sagt katten Klas från Älvsbyn! (Foto: Piteåtidningen)

Husse packade bil och släpkärra för en veckas vistelse i Arjeplogsfjällen. Efter 22 mils färd då bilen stannat kröp katten Klas fram! Han hade gömt sig under skoterpulkan men klarat den långa färden! Frusen, smutsig och trött togs han om hand av en förvånad husse. ”– Han var rätt spak. Jag fick koka rikligt med röding åt honom och så fick han äta lite hundkulor innan frun kom upp på tisdag med riktig kattmat.”

Det var första gången Klas besökte fjällvärlden och husse tror inte han vill dit igen.”-Något liv kan ha försvunnit av de nio han hade”, konstaterar husse. Läs mer i Piteåtidningen genom att klicka HÄR!

  ”Nonstop” heter Mälarenergis tidning till sina konsumenter och den innehåller mycket smått och gott. Den här sidan fastnade jag för: Alla möjliga spännande elektriska prylar!
Hur du väljer färg på ljuset efter stämning från en och samma glödlampa!
Hur du enkelt kollar var energiläckorna finns i ditt hem!
En glödlampa, lågenergi, som med sensorer tänds när mörkret faller m m.
Läs HÄR på Mälarenergis hemsida där nu Nonstop kan läsas digitalt!

DN på söndagar ger även denna gång en del tillskott till bloggen. Om katten Klas gjorde en obehaglig resa i praktiken så gör KK detsamma i teorin – också, är bloggarens åsikt. KK står för knullkompis, om ni inte visste det.

DN skrev igår om ”Sex, lögner och nätdejting” – om otrohetssajter på nätet. Det handlar alltså inte om vanliga KK:s – utan om KK som gör det med varandra under pågående förhållanden s.a.s. Det har alltså blivit en spännande grej att vara otrogen!
Personerna som intervjuas talar om vilka kickar de får och om hur deras liv blivit rikare. Från en trist relation med frun eller maken sedan många år upplever de nu passion och glöd genom otrohet.

Personerna avslöjar sedan att det inte riktigt blev som de tänkt sig från början. Någon fann obehagliga sidor hos otrohetskompisen, någon blev kär i personen när det ”bara” skulle handla om sex, en annan tyckte att erfarenheten gav henne modet att bryta upp från ett trist äktenskap.

Jag må anses som torr, trist och gammalmodig men jag gillar inte de här idéerna alls! Det är ett otroligt ytligt och egoistiskt synsätt där det dessutom bara fokuseras på en enda sak i relationen mellan två människor – sex.
När personerna i DN:s artikel får frågan om hur de själva skulle reagera om deras maka eller maka skulle avslöja samma otrohet så bekräftar de att det skulle göra dom upprörda och ledsna.

”It takes two to tango”, säger man och jag håller med. Om den ena i ett förhållande är missnöjd så är förmodligen den andra det också. Gör något åt det – för varandra! Ge varandra en ny chans! Ett steg i rätt riktning kan bl.a. vara samtalsterapi. Upptäcker ni att ni inte har något mer att ge varandra – separera! Otrohetsresor är bara tillfälliga ”åtgärder” som antagligen alltid leder till skilsmässa på sikt.
Våga vara rak! Våga ta ansvar och visa respekt.

Måste visa den här bilden också av ”Fredagsmys” enligt DN: Mamma halsar öl med lilla dottern i knäet! Kanske visar på något i deras förhållande? Eller är hon kanske bara en av hans KK:s? Fast det är nog bara läsk i flaskan! 🙂

Saker att skämta om finns alltid i DN bl.a. tack vare de duktiga serietecknarna! ”Bard” igår: ”Om ni har uppfattat det som om Sverige fått fler fattiga och fler lite för rika så beklagar vi den uppfattningen – verkligen”.

Och Ulf Lindströms ”Assar”: ”- Ni är så dåliga i matematik att jag måste underkänna 90 % av er”. ”-Men så många är vi väl inte”.

En som jag verkligen tänker undvika är den här sjuka mannen: Han får alldeles för mycket medialjus på sig idag ändå. Intressant att han vill vara friskförklarad. Det visar väl hur sjuk han är. För det innebär ju att han istället för vård får fängelsestraff. Bra där!

Iskalla, egoistiska människor är ingenting för mig – och förhoppningsvis inte för dig heller. Avslutar med en liten fin dikt, också ur gårdagens DN, skriven av ”Laila Olsson, Boden”. Läs den. Där finns inget utrymme eller behov av KK eller otrohetssajter.


Vill du vara min vän
vill du hålla min hand
vill du hjälpa mig att leva
och förstå mig ibland.

Vill du lyssna när jag talar
vill du le när jag ler
vill du trösta när jag gråter
och bedja när jag ber.

Vill du ge mig lite ömhet
vill du tvätta mina sår
vill du så den sista dagen
lägga blommor på min bår.

Vill du?

 

 

 

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.