SKÄMS SVERIGE!!

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Sverige borde verkligen skämmas!! Med en regering som går jägarnas ärenden och tillåter avskjutning av varg! Vargstammen som knappt överlevt och nu så sakteliga börjat återhämta sig. Av de 200 exemplar som lyckats etablera sig har nu minst 12 dödats! Detta med regeringens och Naturvårdsverkets goda minne!

Skandal är vad det är! Ser på DN att nästan 70 % av de som svarat på enkäten där tycker att det är fel att tillåta vargjakt!

Över 10 000 jägare har registrerat sig inför ”nöjet” att döda varg!! Citat ur DN idag: ”I Värmland ska nio vargar skjutas i det som blir den första licensjakten på varg någonsin i Sverige. Det är ett historiskt beslut. Tidigare har endast hårdare reglerad så kallad skyddsjakt tillåtits.”

Allt fler kommer att rösta på Miljöpartiet i valet i höst! Det känns ännu mer självklart nu när Alliansen lagt upp planen för ett utrotande av vargen!

Gå in HÄR för att komma till Svenska Rovdjursföreningen och HÄR för Föreningen Nordulv! Till Miljöpartiets hemsida kommer du genom att klicka HÄR!

(Foto från Föreningen Nordulvs hemsida)





Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.