Dagen efter kvällen före – uppdateringar!

ARBOGA, Åldersnoja, Bostäder, Bröderna katt och Vilda Wilma, Facebook, Köpingstullen 3 Tullstugan f d kiosken, Lokalt, Magazin24, Personliga foton, Sverige & Världen Kommentera!

Hallå där! Lite bloggande nu igen – med betoning på LITE!

Först måste jag säga att jag fortfarande är bestört över Åsa Beckmans inlägg i DN 31 augusti!   Åsa Beckman – kvinna, 56 år och biträdande kulturchef på Dagens Nyheter och ändå med så korkat gammaldags synsätt!!

Åsa Beckman gråter över 50-60-åriga kvinnor som blir lämnade av sina män. Hånar männen och pratar om fertilitet starkt kryddat med åldersnoja med uttalanden som det här: ”she had second wife written all over her”!!
 Om man inte genast börjar gapskratta åt sådana kränkande fördomar så blir man förbannad  – eller både ock! För –

– HUR SER SÅDANA KVINNOR UT – ÅSA BECKMAN??


Jag känner ganska många kvinnor som är fru/parter nummer två och jag måste säga att jag inte kan se några karaktäristiska särdrag dem emellan! Varken utseendemässigt eller på annat vis. Så förklara Åsa Beckman!

 Min blogg om Åsa Beckmans pinsamma inlägg kom den 1 september och du kan läsa den igen HÄR!

Nu till lite annat! Födelsedag igår!
Firande med presenter och kramar och lite annat!
Jag fick bland annat en halv brygga!!
Visst är det härligt att ha särskilda dagar att fira att man är född! De där åren behöver man ju inte räkna – det räcker med att konstatera att man är vuxen, glad och 40+ – och att man fortfarande är fit for fight!!

  Jag tänkte lite extra på dom som sett till att jag finns idag –
mina älskade föräldrar:

Och ni som följer mig på Facebook kunde läsa lite tankar jag hade kring födelsedagen, livet och dom som betyder något för mig. Lite nostalgisnack så där och en del kärleksförklaringar.

 Sen måste jag ju göra lite reklam för mig själv i Magazin24!

Klicka HÄR om ni vill läsa hela presentationen av mig – och HÄR om ni vill läsa min första krönika – ”Leva livet – i tid och otid!”

Det kommer mera – jag lovar! Det finns hur mycket som helst att skriva om! 26 september kommer min nästa krönika i Magazin24! Så håll i er!  🙂 Inte ett ljud om valet idag och det lilla som jag kommer att yppa om det blir som slutkläm i min krönika i Magazin24 –  onsdag 26/9 alltså.

Senaste nytt vad gäller tullstugan som jag sålde till Gustav Öberg!?  Ja, ett par bilder blir det idag! Pojkarna sliter hårt för det finns en hel del att göra på detta över 300 år gamla hus! Just idag på morgonen var det lugnt men jag plåtade ändå detta: Nytt mindre fönster på nedervåningen istället för rutan som fanns där tidigare för kiosken. Det nya fönstret ska matcha det som ligger en våning upp.

  Här in mot gården har ett nytt fönster tagits upp där det faktiskt satt ett fönster för flera hundra år sedan. Och garaget till höger har börjat sin förändring. Där kommer entrén till huset att ligga.

De nya fönstren som vetter in mot min gård kommer att ge ljus åt grovköket och det fönster som kommer att bli på gaveln (ej i bild) kommer att lysa upp badrummet! 

Inuti kunde jag bara se så här mycket just idag: Men du kan läsa mera om Köpingstullen 3 och Gustav Öberg i Magazin24 som kommer ut idag!

Bättre än så här blir inte bloggen idag! Ute blåser det stormvindar så katterna föredrar att stanna inomhus. Felix och Wilma längtar efter lillhusse som nu har rest tillbaka till Götet. Jag nänns inte byta lakan och bädda rent i sonens säng när de myser som de gör. Det får vänta! 🙂

Sköt om er nu! Tänk lite nytt och kreativt och inte i gamla inskränkta banor som DN:s kulturchef tycks göra! Det finns ingen anledning att gräva ner sig i gammal förlegad smörja – utan se så! Ta lite nya tag! Vi hörs snart igen – och ses!

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.