Vikten av en bra tandläkare

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

trasiga tänder Vikten av en bra tandläkare bör inte underskattas!

Är man som jag – JÄTTERÄDD för tandläkarbesök så måste det till en SNÄLL, KUNNIG och TÅLMODIG tandplågare, som man sa när jag var liten.

Bara att sätta sig i stolen känns som att sätta sig på tusen nålar. Sen det där petandet och krafsandet i tänderna – HU! Och så domen – ”ja, det är ett litet, litet hål längst bak…
Man bereder sig på det värsta! borr Borren!!! Bara ljudet gör ju att man helst vill slita ut alla instrument ur munnen och handlöst kasta sig där ifrån!! tandläkarskräck

Jag har inte många hål i mina tänder men det gör inte saken bättre. Jag är lika rädd för det. Så för mig är det GULD värt att äntligen ha letat upp den rätte tandeläkaren för mig! Johan Bark på Folktandvården i Arboga!! Han har allt som måste till för att jag ska släppa in honom i min mun!! Snäll, klok, kunnig, glad och tålmodig. När man hittat ”den rätte” vill superlativerna liksom inte räcka till. Man är bara SÅ LYCKLIG!

Här en bild på guldtandisen!! Ihop med sin lika guldiga sköterska Marie Bäck!

Tandläkare Johan Bark och tandsköterska Marie Bäck

Ni ser väl bara hur dom strålar av förtroende och godhet!! 🙂

När jag besökte Johan och Marie senast fick jag dessutom glädjen att se ett hus inuti som jag aldrig besökt förr – Odd Fellow-huset på Räntmästaregatan! Tandteknikerhuset 1 Utanför
och inne på gården! Tandteknikerhuset 2
Det var verkligen en rolig bieffekt av tandläkarbesöket! Tandteknikerna håller till i huset och jag skulle få precis rätt färg på den stifttand som ska placeras i min mun! Därför jag fick tillfälle att besöka huset!

Mitt alldeles egna visdomsord för denna vecka är snabbt ihopplockat och lyder:

Med en god och glad tandläkare blir livet så mycket mer uthärdligt! 😀

glad mun
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.