Medelålders män blir fåniga tonåringar!

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Lykke har bett mig ta upp en sak. Hennes kompis Karin har problem. Inte problem med sig själv utan med sin man. Här kommer det!!

Karin undrar varför män 50+ plötsligt regredierar – går tillbaka i utvecklingen? Karin har varit sambo i över 20 år med Anders. Anders är chef på ett medelstort företag i norra Sverige. Nu har han kommit i någon sorts 50-årskris. gubbsjuka Allt hemma är trist och tråkigt och den tråkigaste av alla är Karin! Men vad gör väl det när Anders har tiotalet bimbos på jobbet att uppvakta!?

Plötsligt är det som den begynnande flinten inte syns längre, att gubbmagen är borta och Anders är bara så snygg och attraktiv!! Ska vi fira midsommar tillsammans Och kvinnorna faller som käglor för honom – eller…??

Det har gått så långt att Anders flyttat till en 1:a i centrala Umeå. Där ”lever han livet” genom att jobba, festa på helgerna, ha sex med sina bimbos och se på sport på TV.
Otrogna män (Bildtexten lyder: ”Älskling, förlåt! Men du vet väl att otrogna män styrs av sina gener?”)

Hans sambo (f d sambo??) är verkligt förvånad. Vad har hänt med denna intellligenta, trevliga man som hon lärde känna för 20 år sen?? Har han börjat gå i barndom?? Regredierat fullständigt??

Plötsligt är allt intresse för hem och familj som bortblåst. Samma sak gäller engagemanget för det flertal hobbies som Anders hade. Borta!!
Nu är det sex, drugs and rock´n roll som gäller!

Vad är det som har inträffat?? Lykke är lika förvånad som Karin. Karin är en tuff, snygg kvinna med glatt humör och stort umgänge. Vad har hänt? Varför föredrar Anders en sunkig 1:a framför villan med skön trädgård? Varför väljer han bort Karin för blonderade våp?
Ska han bli en ny Hugh Hefner tror han?? Hugh Heffner

Nyheter24 skriver ”Otrogna män är genetiskt handikappade”! Är det så? Läs HÄR vad Nyheter24 skriver.

Ser mäns hjärna ut så här?? Mannens hjärna Men hur var det då med den unge Anders?? Han som var klok, smart och fantastisk?? Var gick allt fel??

Män kan inte tänka tecknat För den som inte ser vad Gud säger i pratbubblan: ”I did’nt make you quite as intelligent as the woman, so here’s a little something that will do your thinking for you”. Det där ”little something” som Gud räcker till mannen att tänka med – förstår ni säkert vad det är om även bilden kan vara otydlig… 😉

Medelålders kvinna med skrattrynkorJa, man kan skratta åt eländet. Men skrattar gör inte Karin – det hävdar Lykke bestämt.

Ja, vad säger ni där ute!? Vad är det för fel på karlar?? Eller är det kvinnorna som är konstiga? Varför blir medelålders män plötsligt fåniga tonåringar och gör bort sig inför en förvånad allmänhet?

Skriv gärna en kommentar så vidarebefordrar jag den till Lykke!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.