Dagen då alla blev nassar! Obehagliga Jimmies gäng.

Allmänt, Demokrati och rättvisa, Lokalt, Personligt!, POLITIK, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Sveriges nationaldag är inne och medan obehagliga SD-Jimmie jublar över opinionssiffror duckar övriga partiledare för den enkla frågan om: MATEMATIK!
Strömmar det ut pengar – måste det också strömma in. Enkel matematik. Kanske inte pengar in på en gång men inom rimlig tid framåt.
Har vi ett socialsystem så måste det också fungera. D v s – bidrag ut – skatt via arbete in. Enkel matematik.
Sverige ska vara SÅ demokratiskt och SÅ bussigt att vi ska hjälpa ALLA! – Kom bara alla ni som vill byta liv mot något bättre!
Någonstans börjar plånboken bli väldigt tom. Enkel matematik.

Jag har ett hus. Många vill bo här. Jag skulle kunna försöka hjälpa alla och låta folk strömma in. Bo fler familjer i samma lägenhet! Bo på vinden! I garagen! Tälta i trädgården! Men någonstans snart börjar det spåra ur. Det blir för mycket. För stora kostnader. Flera kan inte betala hyran. Mitt hus förfaller och allt blir misär.
Det handlar om ENKEL MATEMATIK!

Plånboken Sverige har ska också räcka till alla dom som redan finns här! Alla gamlingar som slitit hårt för att få till ett så bra land! Alla hårt arbetande som betalat och betalar skatt och som hoppas få stöd den dag de behöver.
Men också för att ta hand om alla strulpellar – helt vanliga svenskar sen barnsben som inte betalar den där hyran, inte vill följa samhällsreglerna och som vi inte har något land att deportera avskummet till – för dom är redan i sitt fädernesland….

Enkel matematik! Men VILKET RUMSRENT PARTI säger dessa ord som jag tror väldigt många svenskar skulle vilja att de sas!!??
Att det INTE handlar om ovilja, om egoism eller fientlig inställning – utan om ENKEL MATEMATIK!

Får man ens skriva detta enkla utan att klassas som en anhängare av obehagliga Jimmies gäng!? Jag får och jag törs för jag lever i demokratiska Sverige!

ENKEL MATEMATIK – men HUR SKA JAG RÖSTA i september när ett nasseparti är totalt uteslutet!!

LÅT INTE 9 SEPTEMBER BLI DEN DAG DÅ ALLA SVENSKAR BLEV NASSAR!!!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.