Bästa tidningen är gratis 2. Om lokaltidningar som inte är lokala och om Magazin24!

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Glasblåsargården i Arboga, Lokalt, Nyheter, Pressen - tidningar och media, Sverige & Världen Kommentera!

Förra bloggen handlade om ”Bästa tidningen är gratis” – den här: SJ:s ombordtidning Kupé.

Men bästa tidningen finns på närmare håll för oss Arbogabor – och den är också gratis!

Vi som bor i Västra Mälardalen och har varit prenumeranter på Arboga Tidning (Bbl/AT) vet att tidningen sålts ut till MittMedia och därmed även sålts ut på andra vis.
Tidningen som förr kom varje vardag i brevlådan – kommer numera bara tre dagar i veckan. Dessutom bör inte Arboga Tidning längre kalla sig lokaltidning! Det är en skam och en lögn att påstå sig vara ”lokal”!

Se bara på helgens senaste stora lokala händelse – Vintermarknaden i Arboga! Sedan Arboga kommun näst intill sjabblat bort marknadsdagarna så tog Persson från Valskog över! Om detta skrev Magazin24 och så även denna blogg den 11 januari i år: ”Marknadskungen ska skaka liv i Arboga”. ”Bästa utbudet i mannaminne”, skröt Roberth Persson att han skulle leverera!

Och visst blev det så! Redan strax efter 10 i lördags då vi begav oss ut var det mycket folk.
– Mycket mer folk än tidigare år och många fler knallar, tyckte Birgitta Holmstedt från Gräsnäs när hon och bloggaren gjorde stan!

Folk var glada! Fler knallar! Större utbud! Tacka Persson för det! 🙂

MEN skrev tidningen som kallar sig ”lokal” om det i måndags?? Nää då och det var inte väntat heller. Tidningen låtsas bara vara en lokaltidning och lägger in en massa annat trams som lokala människor inte vill läsa!
Man kan tycka vad man vill om att ha uppsving för en vintermarknad som stor händelse – men så kan det vara lokalt. Så ÄR det lokalt! Och det är just det som är LOKALT!

Titta bara vad ”lokala” Arboga Tidning hade att visa igår, måndag! Sydkorea och Kennedyklanen! Kennedys är kanske bördiga från Västra Mälardalen eller…

Böcker och Mello på den ”lokala kultursidan”…

Och om föräldrapenning…  Jo men titta! Där intill kom det visst något lokalt också!! Symfonikonsert i kyrkan i Arboga på lördagskvällen.
Synd då att inte reportern kunde ha kommit lite tidigare och skrivit om den uppblomstrande vintermarknaden också samma dag. Det hade nog passat en stor del av Arbogaborna bättre oavsett vad någon annan tycker om symfonikonserter.

Och så familjesidan… Den där sidan som vi alla kastar oss över först! För att läsa om ”födda och döda”! Vad stod det då i måndagens Arboga Tidning? Jo, det här: Svennis brinner ännu för fotboll” Han fyller visst 70 år Svennis… Familjesidan?? Nää, Svennis är inte född i Arboga…

Men det finns som sagt bättre alternativ! Och det alternativet är gratis! MAGAZIN24! HÄR fanns redan i lördags kväll 25 bilder från Arbogas vintermarknad 2018!

För att få Arboga Tidning i brevlådan endast tre dagar i veckan får du betala 3036 kronor!! Och då får du sparsamt med lokala nyheter men desto mer från Sundsvall och Bollnäs…
En del från stora världen också! Men varför slänga ut tusenlappar för en sådan sak när du kan kolla nätet eller köpa en riktig dagstidning för att läsa världsnyheter!?

Och alla som nu vill läsa om ”födda och döda” – Magazin24 finns!  Och den tidningen är helt gratis!! Så här kan familjesidan se ut en onsdag då tidningen kommer i din låda: Ingen Svennis och ingen Kennedy så långt ögat når!!

Klicka HÄR för att komma till Magazin24!

Så här gör bloggaren! Nu är det slutprenumererat!

Det är i alla fall bara en fråga om tid innan tidningen går i graven helt. Så glöm den blaskan!

Minus 13 grader hade bloggaren utomhus imorse. Inte skönt!
Men vackert.

Nu stannar bloggaren inomhus – precis så som dom här filurerna! Felix!

Och Curry! Bröderna Brothers myser hopkurade i soffan. Det tänker bloggaren göra nu också!

Var rädda om er där ute! Älska mycket mera! Hata inte alls! PUSS på er alla godingar och värsta smacket får förstås älsklingen!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.