Vad män och kvinnor vill ha… Me too!!! Könsspelet…

ARBOGA, Glasblåsargården i Arboga, Jämställdhet!, Känslor, Lokalt, Personligt!, Samhällsfrågor, SEX, Socialt, Sverige & Världen Kommentera!

Jaha, me too… Och??

Vi är en del som inte riktigt orkar med allt detta metoo-ande. Bloggaren har en mängd olika synpunkter och några av dom kan man definiera så här: 1)”Könsspelet – vi är inte mer än djur” och 2)”Den utan skuld kastar första stenen”.

Bloggaren förstår att en hel del kvinnor utsatts för trakasserier och övergrepp. Likväl som trakasserier och övergrepp sker oavsett könstillhörighet.

Sen till bloggarens definitioner: 1)”Könsspelet – vi är inte mer än djur”. Nej, vi människor är faktiskt inte mer än djur! Syftet med män och kvinnor är fortplantning. Män uppvaktar kvinnor. Kvinnor agerar lockade för att attrahera män. Könsspelet! Precis så enkelt är det.
Skillnaden mellan människor och djur är att människor har en kvalificerad hjärna och den hjärnan borde användas MYCKET BÄTTRE i många fall.

Ja, visst – män ska förstå gränser MEN var går dessa gränser och vem bestämmer dom?? 2) Den utan skuld kastar första stenen”.

Metoo-are hojtar: ”Kvinnor har rätt att se ut hur de vill! Klä sig hur de vill!” ”-Och vickar en kvinna på rumpan när hon passerar en grupp män så beror det BARA PÅ att det är hennes sätt att gå och röra sig!!”

 ”- En kvinna har rätt att gå klädd hur som helst om nätterna! Det är jätteskönt med kort, tajt kjol och urringat!!”

 ”-Jaha, det är väl min rättighet att klä mig så här på jobbet!!
Jag trivs i den här bekväma klädseln!”

 ”-Jag har på mig precis vad jag vill och räknar med att det inte väcker någon speciell uppmärksamhet!!”

 

”-En man ska veta sin plats oavsett hur jag klär mig!!!”

”-Att jag skulle gå klädd så här på anställningsintervjun för att chefen är en man är bara rent förtal och skitsnack!!!”

Ja, visst är det jobbigt!! Att dessa vidriga män beter sig så djuriskt! Och kvinnor som BARA uppför sig, klär sig och agerar UTAN några som helst baktankar!
Män är bara SKIT – medan kvinnan är
– REN SOM NYFALLEN SNÖ!!

Ja, vad ska vi göra åt detta avskräde som kallas män???

Bloggaren vidhåller 1) och 2)!
1)”Könsspelet – vi är inte mer än djur”
2)”Den utan skuld kastar första stenen”

Vi är inte mer än djur – men har i bästa fall begåvats med en fungerande hjärna. ANVÄND DEN HJÄRNAN!! Oavsett könstillhörighet! Me too!!

Sen är ju det där könsspelet rätt märkligt. Under en systerkväll pratade vi om hur tokigt det kan bli. Kvinnor bantar och räknar kalorier för att bland annat behaga män – när män gärna ser lite mulligare former.

 Män vill gärna kunna visa upp ett sixpack – fast kvinnor inte bryr sig.  Istället kanske dom är som bloggaren som går igång på en lite mullig bondmage!

Nog med kön och spel för idag! Över till lite lokala nyheter – och VERKLIGT lokala nyheter – sådana som Magazin24 står för!
Det här är nyheter som gillas särskilt av en hel del Arbogabor – bloggaren inräknad! Roberth Persson räddar dom klassiska marknadsdagarna i Arboga! Underbart! Detta tramsande med alla möjliga mer eller mindre märkliga marknadsdagar som haglat över Arboga de senaste åren har bara gjort folk förvirrade med uteblivna knallar som följd. Men nu blir det vintermarknad precis som det ska vara – första lördagen i februari. Det var väl klart att det skulle till en karl från Valskogstrakten för att få lite ordning på torpet!!

HÄR kan ni läsa artikeln i Magazin24!

Slutligen lite bilder från Arboga idag! Så vackert med all rimfrost som spritsats ut som kristyr på träd och hus.

Glasblåsargården på förmiddagen:

Och igår kväll.

Sköt er nu allihop därute!! ANVÄND HJÄRNAN – gäller såväl girls som boys!! Ta hand om er och om varandra! Puss och kram och lite annat!!

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.