Jag vill ha en muslimfri vecka och en blondinfri festival!!

Allmänt, Ankdammsnytt, Främlingsfientlighet, Lokalt Kommentera!

Mansfri festival är bara början!!

Nu kör vi!! Kan Knyckare och Trump så kan vi!! We’ll do it the Trump way – förbud, diskriminering och murar!!

Det finns så många terrordåd i Islams namn – jag känner mig inte trygg på min arbetsplats. Jag vill införa en muslimfri vecka så jag kan jobba tryggt och säkert.

Skäggiga personer får mig att tänka på mordiska talibaner! Mitt förslag är att förbjuda helskägg på prov en tid så att alla ska kunna känna sig trygga.

Tatueringar är väl obehagligt! Det vet man ju vilka som tatuerade sig förr i världen. Jag ser helst att alla med tatueringar håller sig hemma under några dagar så kanske jag och alla andra mår bättre.

Mitt barn har mobbats av två olika flickor som heter Sara – jag ser gärna att vi provar en Sara-fri vecka i skolan så mitt barn kan känna sig säker där.

En gång fanns det en hemsk människa som hette Marie. Nästa gång det ordnas något festligt i stan vill jag gärna att vi inför Marie-förbud!

Min moster har nästan blivit prejad av äldre folk med rullatorer när hon ska gå och handla. Jag tycker vi förbjuder rullatorer på prov några dagar. Eller vi kan helt enkelt förbjuda äldre folk att gå ut under säg 3 dagar.

Tänk vad ledsen man blir när man ser en massa halvnakna personer om sommaren. Kroppsdelar visas upp offentligt liksom – bröst och genomskinligt – och åtsmitande korta shorts! Varför inte tvinga människor att täcka sig! Det vill jag införa på prov till sommaren 2018!

Medeltiden var en hemsk tid i svensk historia. Kan vi inte ha Medeltidsdagarna i Arboga nästa år utan medeltida inslag! Alla måste kunna känna sig trygga under dessa dagar och Medeltiden är sannerligen inget att hylla!

 

HJÄLP!! DE DÄR HEMSKA FÖRORTERNA!!! Det vet man ju hur det går till där!! Kan vi inte anordna en förortsfri helg i oktober!

 

Jag är så trött på dumma blondiner med duckface som pladdrar runt om snyggaste killarna, bästa ligget och senaste ragget – mitt förslag är en blondinfri festival!

Ett par gånger har jag hört talas om folk som haft stora problem med sina Ford-bilar. Kan vi inte på prov stoppa försäljningen av Fordar ett par veckor.

Jag har faktiskt fått min bil påkörd två gånger av bilar av märket Hyundai! Det skulle kännas tryggt om vi bestämde en Hyundai-fri vecka på våra vägar!

Pizza får mig att må illa. Kan vi inte förbjuda försäljningen av pizza en vecka. Kanske på sikt stänga dessa illaluktande fenomen som kommer från Italien. Äsch, förbjud Italien också!

Personer som har vissa sorts kläder och mest dom i starkt gult får mig att må dåligt. Kan vi på prov förbjuda dessa kläder i gult – så att vi alla ska kunna må bra!

En varg i Kolsva tog en katt! Jag tycker det är hög tid att skjuta bort alla vargar! Ta med alla andra hotfulla rovdjur också! Grannens katt är en lömsk sak till exempel! Varför inte förbjuda alla med vassa tänder! Eller vass tunga…

 Och det viktigaste av allt: HATA MÄN RIKTIGT MYCKET så kommer världen att bli en så mycket bättre plats!!

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.