Fattig i Sverige

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Expressen har – förmodligen p g a nyhetstorka – dragit igång en serie om ”Fattiga barn”. Fattig barn i Sverige handlar det om. De stackars ungarna får nöja sig med ett enda par jeans eller bara pizza när det är fest.

Nyhetstorka när den handskas med som sämst – är min kommentar!

Det finns inga fattiga barn i Sverige! Det finns inga fattiga människor i detta land över huvud taget! Om man med fattig menar i avsaknad av pengar.
Därmed finns det en annan sorts fattigdom. Brist på tid, värme, gemenskap och harmoni. Den fattigdomen är mycket värre och mer förödande!

Prinsessan Madeleine får 400 000 euro som bidrag från Tyskland i vårt stackars fattiga land. Hon klär sig säkert i säck och aska för att vallfärda runt i detta fattiga rike och fördela allmosor till de arma människorna här.
Ett par märkesjeans här, en mobiltelefon där, några pizzor och ett par hamburgare till de svältande.

Om det inte var så patetiskt och dumt skulle jag storskratta. Ingen i vårt land vet vad fattigdom är. Jo, möjligen dom stackars satar som försöker få ett drägligt boende på ålderns höst. De gamlingar som faktiskt varit med om fattigsverige och som får sin beskärda del av den idag 2009 – genom att vara den grupp i vårt välfärdssamhälle som det ska sparas på!

Fattiga

SKAMLIGT EXPRESSEN! LÄGG NED!

Stöd Röda Korset eller Rädda Barnen genom att klicka på namnen! Fattigt barn




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.