Om märkliga möten! Om att våga! Om kärleken…

Allmänt, Känslor, Kärlek, Livet, Lokalt, LYCKA, Personligt!, POLITIK, Religion, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Visst är det så. Det finns en orsak till att vi möter människor – de är menade att korsa vår väg av en anledning.
Och se där – ett anagram! ORSAK – blir KORSA om man blandar om bokstäverna. En orsak att korsa min väg!

Alla har varit med om sådana möten. Möten som är mer alldagliga men också möten som kan vara direkt avgörande för fortsättningen i livet.

När du får uppleva att någon korsar din väg på ett sätt som kommer att förändra ditt liv till det bättre – våga ta chansen!

Som bilden säger ovan – ingen säger att det blir lätt men det kommer att vara värt det! Så släng alla betänkligheter! Strunta i ålder och bakgrund! VÅGA! Låt inte möjligheten gå dig ur händer! ”Om du får chansen – ta den! Om den förändrar ditt liv – låt den” – så säger också bilden här ovan. 

Att inte våga ta chansen – att aldrig ta risker – är att förlora sig själv. Att leva livet lite på sidan om, inte fullt ut – är inte att leva. Det är heller inte att leva att alltid känna sig bitter och negativ. Låta tristess, avundsjuka och hat ta över. Livet är alldeles för kort för det!

Så sluta gnälla! Glöm oförrätter! Tänk inte en sekund på dumma människor! Fastna inte i negativism! TÄNK POSITIVT OCH POSITIVA SAKER KOMMER ATT HÄNDA!

Och som sagt, det finns alltid en orsak till att människor möts! Antingen behöver du personen för att ändra ditt eget liv – eller så är du personen som ska ändra livet för den du möter.

Ni kommer förmodligen att göra både ock! Förändra varandras liv! Till det bättre! Till något nytt, annorlunda och hur bra som helst! VÅGA!

Visst – så är det!
Livet är alldeles för kort för att lägga ner energi på dumheter! Ha kul! Bli kär – gärna lite okontrollerat så där! 😀 Ångra ingenting och låt inte människor ta ner dig – göra dig ledsen. Lägg inte en enda minut på människor som inte vill dig väl!
FÖR DET ÄR FAKTISKT SÅ HÄR –
du vet aldrig när allt är över, när allting är försent…

 

 

Exakt! Du har fått ett liv – använd det väl!
När någon korsar din väg och mirakel uppstår – ta chansen! Det kan kännas oroligt! Vågar jag? Vart ska det leda? Tänk om allt blir fel?
Känner du så – läs det här:

Tre enkla regler – ja precis så – väldigt enkla!
1) Om du inte kämpar för det du vill ha – kommer du aldrig att få det!
2) Om du aldrig frågar – kommer svaret alltid att vara nej!
3) Om du inte tar ett steg framåt – kommer du alltid att bli stående på samma ställe!

Så när någon korsar din väg och du känner NU! NU händer det!
Tveka inte!! GO FOR IT!!
Ja, för så är det absolut: Sluta aldrig försöka! Sluta aldrig tro! Ge aldrig upp! Din dag kommer! Den kan redan vara här – ikväll, imorgon, snart…


Alla dessa möten kan vara möten på olika vis. Som plötslig vänskap, som stöd i svåra situationer, som hjälp. Det kan gälla jobb, bostad och en massa annat.
 OCH det kan vara möten som ger KÄRLEK. Lust till att känna, älska – leva igen!
Någon korsar din väg och du finner lyckan igen!

Omtumlande, förvirrande, man känner sig sjuk, galen, rädd, orolig men mest hysteriskt lycklig! Med magen full av fjärilar blir du knäsvag bara du ser HONOM! Eller henne – beroende på vem som korsat din väg.

Bloggaren vet. För drygt två år sen fick hon sin gråtrista, långrandiga, ensamma väg korsad av en ny man och plötsligt blev allt upp och ner! Stjärnfall och solsken – himmel och hav – allt på en gång!

Bloggaren kände oro också, skulle hon våga? Det tog en vecka…sen hade hon fallit som en fura och livet blir aldrig mer sig likt!

Så ta chansen när den dyker upp! Det är inte alltid guld och gröna skogar. Inte alltid en dans på rosor. Gäller det kärlek så har förmodligen båda bagage att släpa på, minnen, händelser, ex, barn och allt detta ska vispas ihop på något sätt.

 MEN – det finns olika sätt att vispa ihop en perfekt kärlekssmet på – glöm inte det!
Det behöver inte alls vara som förra gången, eller gången före den! Tvärtom – tänk nytt, annorlunda – VÅGA!
Du bestämmer! Ni bestämmer! Så länge ni inte sårar någon annan så kan inget vara fel!

Och att vispa på nya sätt ihop med en ny människa kommer att ge er så mycket lärdom! Tänka till, göra om och göra bättre – kunskaper om livet, om människor, om kärleken.

Bloggaren är lycklig. Bloggaren älskar. Bloggaren är också rädd om varje dag som lyckan lyser. Vet att det kan ta slut.

Om man är rädd om varandra, respekterar varandra och går försiktigt fram så är chansen stor att miraklet fortsätter att spraka!

Bloggaren vill att det ska spraka för henne men ännu mer för honom. Kan hon göra livet lite enklare, lite gladare för honom så försöker hon. Att sätta lite guldkant på tillvaron är också kärlek.

 

 

*/   

Dagens kärleksbankande blogg närmar sig sitt slut och den blev lång, varm, till och med riktigt het! Med lust och vilja och hopp!
Budskapet var – ta chansen! Våga! Var rädd om dina möten i livet. Livet är så kort – var rädd om din tid. Mer av positivt tänkande – spola det negativa! Älska mera – hata inte. Förlåt och förgyll tillvaron för varandra.

Och på tal om kärlek – så måste tyvärr bloggaren avslutningsvis ge en känga till Lars Adaktusson, företrädare för Kristdemokraterna. Han säger så här i Aftonbladet, citat:

”För mig är det uppenbart att Pridetåget är en politisk manifestation i ett antal frågor där jag inte har samma synsätt. Till exempel synen på kärnfamiljen, äktenskapet och på sexköpslagen. Att gå i ett demonstrationståg där skillnaderna mellan vad jag själv tycker och vad som framförs där är stora skulle inte kännas ärligt varken mot mig själv eller arrangörerna.”

Läs hela inlägget HÄR i Aftonbladet – där KD:s Adaktusson också tycker att barnmorskor ska vägra utföra abort.

Men sista ordet får bloggaren ändå – för kärlekens skull! Texten en bit upp om kärlekens lov – är faktiskt tagen ur Bibeln,1. Korintierbrevet kapitel 13. */
Ja du Lars Adaktusson, det finns ett uttryck för när folk medvetet misstolkar eller snedvrider något för att passa sina egna mål och syften.  Då säger man märkligt nog att någon tolkar texten som fan läser bibeln…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.