Sverige – bovarnas dröm!!

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Sverige måste vara det mest flata land som finns! Demokratiskt, javisst – men intill dumhet!! Vi är så välvilliga och vänder andra kinden till så många gånger att vi måste framstå som idioter i detta land!

Det senaste – att läsa i dagens tidningar: Rymmer skurkarna från fängelset så kan de bara hålla sig undan tills straffet är preskriberat!! Det låter ju inte klokt, helt vansinnigt!!

Självklart ska väl strafftiden stoppa att ticka när någon rymmer från det straff  han eller hon fått!! Så fort rymligen fångats in startar klockan igen MEN med den påföljden att ytterligare strafftid läggs till – för rymningen!
Kan det vara svårt att förstå så enkel logik för kriminalvården och den svenska regeringen!?!?!?

Vad får ett fängelsestraff för betydelse annars?? Ingenting!!

Sverige är fantastiskt – det har jag uttryckt många gånger – men med tillägget ”fantastiskt dåligt!”

Vårt land måste vara alla skurkar och bovars drömland! Det är väl därför många önskar att få avtjäna sitt fängelsestraff just i Sverige.

Ta bara den tyska kvinna som mördat två små barn i Arboga och nästan också mördade deras mor. Hon är dömd till livstids fängelse men kunde ändå skicka brev till offrens anhöriga i Arboga från fängelset Hinseberg!!
Det låter ju inte klokt!! Men det är sant.

Hur fungerar fängelserna egentligen. Där sitter en livstidsdömd barnamördare i sin cell och skriver ett brev till de mördade barnens mamma. OK – hon kan kanske gömma det hon skriver, skriver i sängen under täcket eller vad tusan som helst. Men sen! Mördaren måste ju skriva ett kuvert med namn och adress! Är det då INGEN som reagerar när tyskan skriver just det namnet och den adressen på kuvertet!!??
Sen tar någon plit hand om brevet – vad händer sen? Blundar fångvaktaren för vad det står för adress och bara lämnar det vidare, postar det på brevlådan!!?? Finns det ingen kontroll alls??

Brevet kom fram!! Otroligt men sant! En barnamördare i ett fängelse i Sverige kan skicka ett brev till offrens anhöriga – helt fritt!
I en förlängning kan man tänka – vad skulle hon kunna ha skicket mera än några rader på ett papper? Där har i alla fall min fantasi inga gränser…

Jag ska inte gå in på all övrig flathet som finns i Sverige för det finns mer, mycket mer!

Visst ska vi vara demokratiska och värna om rättigheter i Sverige – men inte in absurdum. Inte så att vårt agerande blir till idioti och slår tillbaka.

”Die dummen Schweden” är ett tyskt uttryck som stämmer väldigt bra – tyvärr!
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.