Nån mer som är trött på familjen Nutley?? Och kärlek på lasarett…

Allmänt, Känslor, Kärlek, Lokalt, Pengar!, Sverige & Världen, TV Kommentera!

081 Bloggaren har ju läst tidningen Kupé och där fanns bland annat en artikel om en ny TV-serie av Colin Nutley. Av Colin Nutley och hela familjen Nutley, ska tilläggas.

Bloggaren har aldrig varit särskilt imponerad av Colin Nutley och hans verk efter den första Änglagården. Inte heller imponerad av den ständiga huvudrollsinnehavaren, frun själv, Helena Bergström. Nu är cirkeln sluten och familjebilden komplett! Se här: 083-kopia Colin Nutley gör en TV-serie – dottern Molly Nutley får huvudrollen som Rebecka och som Rebeckas mor spelar frun/mamman Helena Bergström – pappa, mamma, barn – så originellt!

Serien är producerad för C-More av någon anledning. Så här skriver Wikipedia,C More Entertainment AB är ett medieföretag, mest känt för sina skandinaviska betalkanaler under C More-varumärket.”
Kanske andra har tröttnat på att sponsra Nutleys familjehistorier – vad vet bloggaren??

Men men, serien ”Saknad” kommer kanske att slå och nya pengar strömma in till familjen Nutley. Reklam får de i alla fall – såväl i SJ:s tidning som på reklampelare t ex i Göteborg. 131

Annat man kan vara lite suspekt på är kärlek på jobbet. 003 För en tid sedan tog DN Jobb upp detta och frågade några företag om de har regler för kärlek på jobbet. Det kan ju uppstå problem om kärleken slår till när det ska jobbas…

Så här ser listan ut över värsta kärlekshistorierna på jobbet: 005-kopia Att läkare toppar listan förvånar inte bloggaren som känner till sådana historier… Det märkliga och en smula anmärkningsvärda är att när DN Jobb kollat upp om företagen har ”kärleksregler” så missade de topplaceringen – läkarna och hur landstingen hanterar ”kärlek på lasarett”.
Alla har väl hört talas om ”vita serien”. Bloggaren har… vita-serien

Över till något helt annat – PENGAR! Bloggaren blev överlycklig när hon i ett skåp i den egna bostaden hittade en massa pengar!  002 Flera tusen till och med! 😀

Lyckan blev kortvarig när hon upptäckte att det var GAMLA SEDLAR!! Sedlar som inte längre gäller som betalning! Vad göra?? Efter att i panik slängt sig på mobilen till sin kära vän fick hon tipset: Riksbanken!!

logo-sveriges-riksbank Sverige Riksbank löser in gamla sedlar mot en avgift om endast 100 kr. Läs mera HÄR om du händelsevis ramlar på lite gamla pengar.

Så där ja, nu kan lugnet lägra sig igen. Ha det bra! Kolla vad ni vill på TV! Akta er för doktorn och se upp för gamla sedlar!

img_8341-rosa-himmel-och-vinter-i-december-pa-glasblasargarden-2016

 

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.