Sommaren lider mot sitt slut – så ock (s) i Arboga eller??

ARBOGA, Arbogasåpan, Blommor och blad, Bröderna katt och Vilda Wilma, Evenemang, Lokalt, Personligt!, POLITIK, Sverige & Världen, Vården Kommentera!

042 Sommaren 2016 börjar lida mot sitt slut – det är den sista dagen i augusti just idag. Men trots lite chockande höstvindar i mitten av månaden med både kyla och stormvindar så blev helgen som gick väldigt solig och varm. 039 Den gamla termometern på stugan i norra Östergötland må vara lite suddig och skruttig men sina Celsius visar den rätt! +30 i fredags och riktigt härligt badväder! 064

Men hur var det då med (s) i Arboga – lider partiet mot sitt definitiva slut det också!? Nja, en som tänker se till att ge de styrande en match är Andreas Silversten!  071

072Bloggaren är inte förvånad! Redan när Andreas gick i småskolan förutspådde bloggaren hans karriär!
Andreas var skolkamrat med en av bloggarens söner och ofta på besök. Andreas var så klok, vetgirig och framåt att bloggaren sa:” – Du kommer alldeles säkert att leda Arboga kommun en dag!”
Vem vet – så kanske det blir? Dock har Andreas Silversten ett betydande jobb framför sig, både som nytt oppositionsråd men också att ena sossarna i Arboga och få partiet att framstå som seriöst – något som inte varit fallet den senaste tiden.

Bloggaren önskar Andreas lycka till och kanske får hon en dag utbrista: ”– Vad var det jag sa!!” 🙂

Annars går det framåt för de nya ledarna. Tornet, Jehovas vittnes lämnade huvudkontor, blir hemvist för människor som har det svårt. Tornet 1 Foto BblAT (Foto Bbl/AT)

Tornet kommer bland annat att öppnas för hemlösa samt bli HBV-hem, berättar Socialnämndens ordförande Dan Avdic Karlsson (v). Läs mera HÄR i Arboga Tidning.
Det tycker bloggaren är ett alldeles utmärkt sätt att förvalta en tidigare religiös boning!

Mord och mordförsök verkar vardagsmat i Arboga, tyvärr – men nu även suspekt ekonomisk hantering. 081 Arbogakarnevalen ställdes in i år på grund av att någon i styrelsen inte kunde skilja på mitt och ditt, vad det verkar. 082 Vi får väl se om det blir någon ordning till nästa år. Bloggaren tycker personligen att om Arbogakarnevalen ska återuppstå igen så bör det till lite förnyelse, lite mer av nytänkande. Inte bara rulla på i samma gamla karnevalshjul år efter år.

Tji blev det för vårdboende i Vasastan i Arboga, läser bloggaren i Bbl/AT:s nätupplaga. IMG_3873 nej VasastanOmrådet är tydligen för litet. Läs HÄR!

Mord och mordförsök foto BBlat Precis nu såg bloggaren också att de tidigare misstänkta för mordet och mordförsöket i Arboga, som släpptes, har gripits igen! Läs mera HÄR!

Njut nu det sista som sommaren har att bjuda på! 076 Även om vi vid midnatt glider över i september så kan vi väl hoppas på sol och värme ett tag till. Gärna lite vind också så de nytvättade mattorna torkar! 078

Det kan vara bra att plocka fram jackan i alla fall! 033 - Kopia Och sen är ju kramar alltid värmande – eller hur!! 😉 001 Att schemalägga kramandet kanske inte är så dumt! 😀

Ha det bra och njut som katten Felix av solskenet – som ju även kan levereras inombords!

IMG_3827 Felix i fönstret

toner

”You are the sunshine of my life
That’s why I’ll always be around,
You are the apple of my eye,
Forever you’ll stay in my heart….”

Toner 2

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.