Vad är det som händer??

ARBOGA, Lokalt Kommentera!

006 Ja, vad är det som händer? Jo, så här har det sett ut hemma hos bloggaren LÄNGE! Neddraget!

Kikade man försiktigt ut… 015…så stängde man snabbt igen!! 016 SOLEN! Solen har varit överallt, hela tiden och för mycket, är bloggarens åsikt.

Äckligt varmt tycker även katterna – här ligger Felix helt utslagen. Felix varm

012 För att stå ut har det alltså varit neddraget, tillbommat och påslaget: 014

MEN – plötsligt händer det!! 005 REGN! Och inte vilken liten regnskur som helst utan ett rejält skyfall! Så mycket att bloggaren fick en egen liten insjö på gården! Skyfallet 26 juli 2016

Skönt att plaska i! Bad på gården Ljuvligt med ett uppfriskande regn och idag är det lagom väder, tycker alltså bloggaren.

Vad händer mera då? Jo, det här: 018 ”Vi kommer aldrig tillbaka till Västerås”Power Meet. Och sen har det tjabblats och bråkats en massa efter det. Och nog blir det Power Meet igen – det är för många dollartecken som rullar runt i ögonen på visst folk för att låta en sådan här kassako gå i graven.

Sen det här! 022 – Ja, vad är det med det då, undrar kanske ni. Jo, det här: 023 Pokemon Go!! Jättehiten som får nördarna utomhus! Och det ska förstås provas. 024 Så det har laddats ner och se! 025 SussDuracell på G! Men man behöver inte ens ta sig ut för att drabbas!!

026 En sån här obehaglig sak tog sig in i bloggarens hall! 028

Och så där håller det på…029

Annat som händer i stora världen. Michelle Obama försöker övertala tröga amerikanare att det är Hillary Clinton som ska bli president! Självklart ju!  Michella Obama speech Hör hennes senaste bejublade tal HÄR!

Nu är det dags att leka Taxi så det blir slut på bloggande här. Nästa gång blir det om Mälarenergis pinsamma jämställdhetssatsning… Watch me!

Jo, det här händer också! Suss mår så bra Bloggaren mår SÅ bra! Kul att veta, eller hur!? Det kan ju i bästa fall generera fler bloggar om inte annat.

Sköt er nu! Ha det bra och tänk på dagens ord:

030

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.