Det var en gång en liten flicka…

Allmänt, Blommor och blad, Känslor, Lokalt, Mobbing, Personligt!, SKOLAN, Sverige & Världen Kommentera!

…som växte upp och bestämde sig för att inte ta mer skit! Smiley arg

034 Det var en gång en liten flicka.

En efterlängtad liten flicka. 032

064 Den lilla flickan var lycklig och glad och hade ett bra liv med sina föräldrar. Pappa och jag
Barnen Wahlfeldt vid pass 1958 Flickan fick en efterlängtad lillebror och en katt och blev ännu mer lycklig och glad. IMG_1642 (2)

Den lilla flickan började skolan och sen var hon inte glad och lycklig mer. Liten smiley gråter

Under hela sin grundskoletid blev den lilla flickan mobbad. Hon visste aldrig varför. Kanske var hon för blyg? Kanske hade hon fel kläder? Kanske var hennes långa i fel frisyr? Hon visste aldrig men den lilla flickan fick 9 år av fasa och bedrövelse. 9 år som kom att prägla resten av hennes liv. Sorgsen smiley

Den lilla flickan växte upp. IMG_0540 - Kopia Skaffade sig en mask som skyddade hennes inre. Före - Kopia Hon såg ut att vara glad men inuti fanns det mycket sorg.

Susanne för länge sen När den lilla flickan blev äldre och fick jobb började hon förstå mer och mer av människor och deras beteende. Hon såg spelet. De förtryckta och förtryckarna. De mobbade, diskriminerade, de nedvärderade – hon såg dem och tog deras parti – alltid!

När den lilla flickan blev mamma fortsatte kampen. Susanne och Carl-Johan 1986 Aldrig att hennes egna barn skulle få bli mobbade! Aldrig att de skulle få lida så som hon hade gjort. Inte de egna barnen men inte andra barn heller!

Susanne 1996 Hon agerade, skrev insändare, protesterade, blev politiker, blev agitator!
Det som var orättvist och fel måste rättas till. Hon fick mycket positivt ut av det hon gjorde. Det hände saker och människor tyckte om att hon agerade. susanne w linde från internet
Men inte alla… IMG_0860 (4) En tidning skrev om näthat och hatbrev i brevlådan. Men hon gav inte upp.

Ja, den lilla flickan blev vuxen men skoltiden hade satt sådana spår att hon ofta inte kunde prata om åren utan att gråta. IMG_4766 (2)
Gråt Susanne Men hon hade bestämt sig för att inte ta mer skit!

Smiley arg

Smiley arg Därför rinner sinnet över på henne ibland när en del människor tycker att hon är ”jobbig”, att hon ”bråkar” eller bara är ”too much”. När någon gör sig rolig över henne – eller rentav mobbar henne för hennes protester och agerande.

För den lilla flickan, idag vuxen, tar inte mer skit! Och hon kommer aldrig att sluta agera mot orättvisor, diskrimineringar, mobbing och missförhållanden. ALDRIG! Efter

Avslutar bloggen idag med bilder från Botaniska Trädgården i Göteborg. Klicka HÄR för att komma till Botaniskas hemsida där ni också kan beställa deras nyhetsbrev!

Det här är INTE vägen till Botaniska. 002 Bloggaren gick fel… Detta är Slottsskogen i Göteborg! 🙂

HÄR är Botaniska Trädgården! 049

Och här är färgprakt! 007 – 015010041 – 021 – 043

025 Och ett näsduksträd! 022

Näsduksträdet är unikt. 028 Blommorna ser ut som näsdukar som fladdrar för vinden. 023

Ängen av pingstliljor… 053…och så avslutar vi kärleksfullt med ett hjärta. För visst är det väl ett hjärta av växter och blommor! 046

Var rädda om er! Var rädda om andra, om varandra! TA INGEN SKIT!!Smiley arg

Hjärta

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.