Vem ska man tro på, tro på, tro på…

ARBOGA, Arbogasåpan, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen Kommentera!

Noter”Ja, vem ska man tro på, tro på, tro på…”?? Tonerna klingar falskt när Arbogaspåpan fortsätter in mot slutet av andra veckan.

För just som man trodde att det nästan inte kunde bli värre – så landade Arboga Tidning på hallmattan! 007

Med den här framsidan! 003

Olle Ytterberg som hoppar upp som gubben ur lådan överallt har tydligen ett finger med i spelet nu också. Tja, var ska sleven vara om inte i grytan…
Olle som tackades av som kommunalråd med buller och bång för att vid nästa val dyka upp igen i kommunfullmäktige. Inröstad, jovisst – men man måste förklara sig villig att ställa upp innan man hamnar på valsedeln!

Svårt att hålla sig ifrån, verkar Olle ha. För nu är det tydligen dags igen. Inte ens det faktum att han avgått för andra gången från kommunalfullmäktige kan få honom att lägga ner.

MEN! Pressen ”Vem ska man tro på, tro på….” gäller också pressen! För inne i tidningen ser det ut så här: 004 Men inte ett ord i texten om HUR ”Ytterberg pekas ut” eller på VILKET SÄTT han är ”med i (S)-striden”!
Papperstidningen hänvisar till nätsidan men inte heller där finns några belägg för Olle Ytterbergs delaktighet i fulspelet. HÄR hittar ni länken till Bbl/AT!

Journalistkultur

 

Tja, sista ordet är sannerligen inte sagt i denna såpa. Ska Olle som inte kan låta bli att vara med överallt – sätta sista spiken i kistan!? Ja, den som lever får se och imorgon är det ett passande datum för denna såpa… 002
Kan det bli värre?? Säkert! 1 april imorgon – gud bevare mig!! Rädd smiley




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.