DET ÄR NOG NU!!

ARBOGA, Demokrati och rättvisa, Lokalt, Personligt!, POLITIK, Pressen, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

003 DET ÄR NOG NU!!

Måndag! 009

Tisdag! 010

Onsdag! 011

Dagens tidning ser ut så här: 004 och inuti… 005

008 Rosenkvist – Härskarteknikernas okrönta drottning! 007

För så här såg det ut för några år sedan: Kerstin Rosenkvist vuxenmobbad Arboga Tidnings rubrik var, citat: ” – Kerstin Rosenkvist känner sig vuxenmobbad.”
Citat ur artikeln: ”Alliansen kände ett stort svek när Centerpartiet valde att hoppa av sitt politiska samarbete efter valet. Centerledaren Kerstin Rosenkvist berättar ett år efteråt varför partiet bytte block. Hon beskriver metoder som härskartekniker som förekommit mot henne och andra partikamrater.”

Läs hela artikeln från 2011 HÄR i Bbl/AT!

Rosenkvist gav sig själv kredit för att ha dragit igång en utbildning i att upptäcka och motverka s k härskartekniker. Här är en bild från P4 Västmanland, tagen under utbildningen: Härskartekniker
P4 Västmanland skriver så här, citat:
”Vuxenmobbning och härskarteknik var orsaken till att Centerpartiet i Arboga lämnade den borgerliga alliansen för Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, avslöjade partiets gruppledare i höstas. Åtta månader senare får politiker i kommunen en särskild utbildning om härskartekniker.
Med det här drog Kerstin Rosenkvist igång en debatt, i bland annat fullmäktige i Arboga. Och nu åtta månader senare hålls där en särskild utbildning om härskartekniker.”

Artikeln från P4 Västmanland hittar du HÄR!

SMocka Rosenkvist lyckades tydligen glömma den föreläsningen rätt snabbt. Eller var det inte så att hon själv var en mästare i ämnet?
Bloggaren själv har blivit totalt utfryst av Rosenkvist utan anledning. Plötsligt efter många år som vän och granne hälsade hon inte, tittade bort när bloggaren kom och när bloggaren självklart frågade vad som hänt – verkade fullständigt oförstående.
Hela registret av härskartekniker. Härskar

Bloggaren kan självklart göra fel och misstag så när en god vän plötsligt så markant visar sin avsky mot en så vill bloggaren gärna veta vad hon gjort. Det berättade aldrig Rosenkvist.
Sådana vänner kan bloggaren vara utan!

DET ÄR NOG NU!!

Det är dags att lämna sandlådan! Sandlåda
Det finns viktigare saker i en kommun än att maktgalna företrädare snor åt sig pengar, mobbar ut de som inte passar för tillfället och kastar skit i pressen i denna pinsamma Arbogasåpa – MYCKET VIKTIGARE SAKER!!

OCH NEJ – VI VILL INTE SE ENMEDLEMSPARTIET OPA:s ALMSKOUG UTTALA SIG I MORGONDAGENS TIDNING!!

DET ÄR NOG NU!!

006 Den här mannen och oppositionen skulle förmodligen göra jobbet mycket, mycket bättre och antagligen få till ett Arboga som är betydligt mer gillat av de flesta!
Ett Arboga som även ”ledbandssossar” skulle kunna tänka sig att rösta på. Det är nämligen skillnad på rikspolitik och det lokala!
Anders Röhfors (M) bidar nog sin tid och svarar klokt och förnuftigt när tidningen vill få honom att delta i Arbogasåpan: ”- Inga kommentarer.”

Bbl/AT hittar du HÄR!

DET ÄR NOG NU!!

012

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.