Arbogas kommunalråd får sparken – vägrar lämna!

ARBOGA, Lokalt, Nyheter, Personligt!, POLITIK, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Agneta Bode Bild BblAT Arbogas kommunalråd Agneta Bode (s) får sparken! Detta enligt senaste nytt från Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Läs mera HÄR och HÄR!

Så här skriver tidningen på sin hemsida, citat: ”Enligt uppgifter som Bbl/AT fått ta del har Arbogas kommunalråd Agneta Bode (S) fått sparken av sitt parti. Enligt socialdemokratiska partiföreträdare vägrar hon dock lämna posten om hon inte får behålla full lön fram till pension.”

Läs mera i tidningen som uppdateras! Klicka HÄR!

Bloggaren känner ingen större förvåning. Inte direkt över sparkandet av Agneta Bode men över ett Socialdemokratiskt styre som pågått i snart hundra år och som sakteliga börjat krackelera.

”En gång sosse – alltid sosse” – gäller inte längre. De gamla som följt partipiskan försvinner med åren och de yngre vägrar följa i ledband.

I Arboga har partiet klamrat sig fast med hjälp av en hoper partitrogna och av likaledes hårt klamrande Vänsterpartiet och minimala OPA.
Trots märkliga turer under årens lopp – bland annat Kerstin Rosenkvist, som svek sitt parti och den allians som Centerpartiet ingick i med de borgerliga, för en penningstinn plats hos Socialdemokraterna, som ryktet gjorde gällande.
Alla klagomål på Socialförvaltningen som inte tagits på allvar, det dyrköpta Vakttornet – ja, det finns mycket konstigt som förekommit.
Bloggaren minns personligen det märkliga valet av två aktiva Sverigedemokrater som Årets Medeltida Brudpar i Arboga förra året och Agneta Bodes vägran att vare sig agera mot beslutet eller kommentera detsamma.
De två Sverigedemokraterna har nu lämnat Arboga för övrigt. Så mycket för Årets Brudpar…

Den som lever får se! Det ska bli mycket spännande att följa utvecklingen!

Kanske är det äntligen dags för Socialdemokraterna i Arboga att sluta leva på gamla lagrar. Bort med de självgoda leendena, de överlägsna härskarteknikerna och in i verkligheten.

Och vilka följer nu med i raset? Finns det några kompetenta att ta vid? Är det kanske dags för nyval i Arboga? Och är det borgerliga alternativet redo för det?

Spännande – var ordet!

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.