Är du sexuellt reglerad lille vän? Och – vad ska vi göra med jackan??

Allmänt, Känslor, Kärlek, Lokalt, Organisationer, Relationer, Samhällsfrågor, SEX, Sverige & Världen Kommentera!

036 Bloggaren har många tankar och funderingar. Triggas igång av allt möjligt. Idag kom ordet ”Promiskuös” upp på tapeten!

Promiskuös – vad är det?? Det här kan man hitta när man söker på nätet: Promiskuös
Är du promiskuös så är du ”sexuellt oreglerad”! Jaha, och vad menas med det?? Hur är man sexuellt reglerad??

Jo, det finns förstås regler vad gäller sexuell debut – vilket ser väldigt olika ut i världen. Inte ens här i Norden har vi samma åldersgräns. 15 år för Sverige och Danmark med norska och finska ungdomar får hålla på sig tills de fyller 16.

I Spanien är 13 år åldersgräns! USA – dubbelmoralens högborg – har olika åldrar beroende på var man bor – mellan 16-18.

HÄR kan ni läsa på Wikipedia om olika åldersgränser för den sexuella debuten. Där kan ni också se var sex mellan människor av samma kön är helt förbjudet – bland annat i Afghanistan.
Dubbelmoral kan man kanske prata om när man ser att i Cypern är det OK med sex för 13-åriga pojkar men där måste flickorna ha fyllt 17! Känns väldigt märkligt eftersom flickor anses mogna tidigare än pojkar.
Men det är ju skillnad på hur man ser på mäns och kvinnors sexualitet och lusta…

Fötter Nu tror ju inte bloggaren att promiskuös egentligen handlar om sexuell debut utan mer om ”lösaktighet” och ”osedlighet” – som det också står på nätet: Promiskuös

Vem bestämmer då dessa regler? Vad gäller för att man ska anses lösaktig? Sex 2 Och – är det inte så att det är olika för män…Man horny och kvinnor… Ja jag gillar det

Sex 3 Det är OK för män att vara ”frisläppta” men inte för kvinnor. Jo, fortfarande 2016 i Sverige är det nog så. Hyschhysch
Ändå handlar det bara om Kvinnligt könsorganManligt könsorgan och att njuta. Sex
Bloggaren pratar alltså om promiskuöst beteende – d v s att gilla att ha sex. Inte om att ha sex för fortplantning s a s – även om dessa två saker mycket väl kan och helst alltid bör gå hand i hand.

Den här bilden dök upp på Facebook! People like to fuck
D v s – glöm promiskuöst beteende! Folk gillar att ha sex – så sluta gnäll!Gilla sex
Och kärleken, sexet, ska naturligtvis alltid ske med samtycke från de inblandade!

Över till något annat! Röda korset Det här brevet skickade bloggaren idag till Röda Korset centralt Stockholm. Detta för att få klarhet i vad som gäller! Bloggaren gillar inte att bra kläder slängs av organisationen för att en söm gått upp eller en knapp är borta. Det finns alldeles för många uteliggare för att en enda varm jacka ska kastas!

Den här jackan är upprinnelsen till det hela!Jackan En söm som gått upp, lite sliten, gjorde att jackan skulle kastas till återvinning – d v s bli papper eller fyllnadsmaterial i Holland.
Nu vill bloggaren veta vad som gäller? Flyktingar strömmar in in vårt land och vi har många bostadslösa som sover ute om nätterna. Vad ska vi göra med jackan?
När, om, svar kommer från Röda Korsets ordförande får ni veta det här.

Bloggaren är en ifrågasättare men också en som inte går i ledband. Till exempel gör sådan här reklam: 003 ”Öppna genast!” – att bloggaren omedelbart kastar det i sopkorgen UTAN att öppna! 😀

Tills vi ses igen – njut av kärlek! Som inte bara är sex utan också kramar – Kramas
– kyssar Kyssas eller bara det där mysiga att luta sig mot hans bröst. Luta mot bröstet
Självklart kan valfritt bröst lutas mot, oavsett kön och ålder.

039 Ha det gott och njut lite rosa skimmer då och då! 046

006

 

 

 

 
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.