Se upp! Spiralen är på väg ner!

Arbete och rättvisa, Demokrati och rättvisa, Feminism och jämställdhet, Historia, Lokalt, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

SvängningarNågonstans har bloggaren läst om hur allting går i cykler. Det kan röra allt möjligt men också ett lands stabilitet och välmående. Blomma igen

Vi har länge sagt att vi lever i världens bästa land! Världens mest demokratiska! Världens mest jämställda! You name it! Vi har varit så stolta och övermodiga att vi inte ens sett hur lögnerna och skumraskaffärerna börjat kräla in. Hur det smutsiga och dåliga börjar få greppet!
De fina orden börjar så sakteliga krackelera ihop med Sveriges trovärdighet. Spiralen är definitivt på väg ner! Spiral ner

SD Det började på allvar med det här gänget! Partiet sprunget ur nazismen som bestämt sig för att fånga upp missnöjda svenskar. Medborgare som vill ha någon att skylla på. Den egna arbetslösheten och tomma plånboken, gamla mormors bristande äldreomsorg, bostadsbristen, bråket på gatan, misshandel och mord.

Allt finns nu ett svar på genom SD – det är dom andras fel! Utlänningarnas! Tiggarnas! De som inte är precis som du! Tiggare

SD affisch Plötsligt har vårt demokratiska land som så många andra länder sett upp till – ett rasistiskt parti som ökar och ökar!

I takt med det faller resten! Nu rasar det

”- Vi är världens mest jämställda land”, vrålar karlarna för att sen börja tafsa på den kvinnliga kollegan! Sextrakasserier 2

”- Sluta skyll på män som grupp!”, skriker männen medan mannen i huset intill våldtar! Offer

Ljuga PinochioLögnerna tilltar!
Mammon regerar och kan vi sno åt oss så gör vi det – utan skrupler eller betänkligheter!The Worship of Mammon

Händelserna och företeelserna är många under åren som gått och nu är det dags igen – Kommunal!!!!

Det är en skam inte bara för att Kommunal ska företräda låginkomsttagare där många också är kvinnor utan för att det här är det sista fackföreningsrörelsen behöver!
Facket som tappat i många år när särskilt unga människor nobbat medlemskap. Med sin ungdom saknar de historien – om varför det är så viktigt med en kraftfull fackföreningsrörelse.
Och varför skulle ungdomar lita mer på facket nu?? Ljuga

Nu rasar det Nu börjar det rasa!
Snart ett land i ruiner om vi inte ser upp! Ruiner

Liar liarSÅ SLUTA NU! STOPP! VAKNA UPP OCH SE VAD SOM HÅLLER PÅ ATT HÄNDA!

Spiral ner Erfarenheten säger att allt ska ner i botten först innan det kan vända igen. Spiral ner - KopiaMEN – vi kan alla försöka se till att dyket inte blir alltför djupt!

Smutsig byk Så fram med all smutsig byk! Avskedad Släng ut alla korrupta fackföreningspampar och alla som är satta att föra andras talan men som tappat etiken och bara skor sig för egen del! Spark i baken Sluta skyll på andra och ta ditt eget ansvar!

Fram för en ny stark fackföreningsrörelse och ett stärkt jämställdhetsarbete! Fram för medmänsklighet och gemenskap! Gemenskap

Ruiner Från ruiner till ett nytt spirande hopp! Blomma igen 2

Ingen rasism Mot rasism!
För en stark rörelse!If Metall

SuffragetteJämställdhet i praktiken – inte bara som tomt pladder!

”Suffragette” är filmen som kommer i rätt ögonblick! Om kampen för rättvisa och om kvinnors kamp! Läs mer om filmen på SVT:s hemsida HÄR! Suffragette filmfoto HÄR hittar du biografen för ”Suffragette”!

VAKNA UPP! LÅT INTE VÅRT S K VÄLFÄRDSLAND GÅ NER SIG TOTALT!
DU – KOMMER ATT VARA EN AV DE STORA FÖRLORARNA DÅ! DET KAN DU KALLT RÄKNA MED!

Inget hat

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.