Vilka män är det som sextrakasserar?

Allmänt, ARBOGA, Feminism och jämställdhet, Främlingsfientlighet, Lokalt, Personligt!, SEX, Sverige & Världen, Våld Kommentera!

Arg smileyNu är bloggaren förbannad!! I linje med att SD skyller invandrare för ALLT – arbetslöshet, bostadsbrist, fattiga pensionärer, inbrott och våld, you name it – så hänger nu ”alla” på att de sextrakasserier som sker beror på invandrare!
Ebba korkad KD som numera gärna verkar gå i SD:s ledband har en partiledare som tycker att ”sexbrottslingar ska utvisas” – se länk HÄR! Man undrar då oroligt – vart ska alla svenska sexbrottslingar utvisas någonstans??

Galet arg smileyNu ska bloggaren ta och berätta lite sanningar! Ju mer hon tänker ju fler sextrakasserande män kommer hon på! Alla svenska! Många från hemstaden! De sistnämnda kan namnges!

Här följer en bråkdel av vad bloggaren varit med om:

  1. Som 13-åring går bloggaren ensam i korridoren på Gäddgårdsskolan. Hon möter en äldre kille. Han ler och bloggaren uppfattar det som om han är vänlig. När killen är framför bloggaren sträcker han fram handen och klämmer hårt om hennes bröst.
    Bloggaren glömmer aldrig den händelsen. En av de första kontakterna som tonåring med det motsatta könet… Killen kan namnges och är etnisk svensk.
  2. Bloggaren är ensam hemma i föräldrahemmet på Borgaregatan – 15 år gammal. Plötsligt har många fått veta att det är föräldrafritt. Personerna som kommer är dock skötsamma och ger sig av när bloggaren vill – utom två…
    Den ene, en äldre man som inte tillhör kompisgänget, drar ner bloggaren på golvet och tafsar mycket hårt. Det gör ont och bloggaren värjer sig. Han ger då upp och ger sig av därifrån.
    Bloggaren är mycket upprörd. Den äldre mannen kan namnges och är etnisk svensk.
    Kvar visar sig också ytterligare en kille vara. Bloggaren anförtror sig till honom om vad som hänt. Han utnytttjar genast situationen och försöker våldföra sig på henne. Hon blir dock av med honom ganska snart.
    Bloggaren känner sig ledsen och sviken. Den sistnämnde personen kan också namnges och är etnisk svensk.
  3. Lägenhet på Vasastan i Arboga. Bloggaren är 16 år och mycket berusad. Har blivit bjuden på sprit av äldre killar. När gänget går därifrån sitter bloggaren på toaletten. Det visar sig att en ensam äldre kille är kvar i lägenheten. Han tar sig in till bloggaren och börjar tafsa våldsamt. Händer och tunga överallt! Bloggaren försöker värja sig och säger – Nej, nej! Det hjälper inte.
    Bloggaren känner sig fruktansvärd efteråt. Killen kan namnges och är etnisk svensk.
  4. Lägenhet i Brattberget. Bloggaren är 20 år. Det är fest. Bloggaren går in på toaletten. In tränger sig en äldre kille och våldtar henne på golvet. Han går sen ut igen som om inget har hänt och bloggaren ligger gråtande kvar.
    Bloggaren skäms fruktansvärt och mår mycket dåligt. Mannen kan namnges och är etnisk svensk.

Arg smileyDet finns fler berättelser – tyvärr. De ovan nämnda är alla från hemstaden Arboga. Bloggaren har utsatts även på andra orter sen hon flyttade från stan.
Det finns historier också om män som bloggaren varit tillsammans med och som utfört sextrakasserande handlingar – typ bloggaren väcks mitt i natten av att pojkvännen tränger in i henne. Sur smiley Ingen diskussion om samtycke där inte.
Det har dock aldrig varit någon från ett annat land som våldfört sig på bloggaren. Kanske har hon haft tur? Varken JannisRhodos eller Dimitrios från Aten några år senare utnyttjade situationen. Inte heller de två butiksinnehavarna i lokalen långt inne i en trång gränd i Hurghada ”tog chansen”.

Galet arg smileySå sluta lägg skulden på invandrade män! Skulden ligger hos MÄN – patriarkatet – kalla det vad ni vill!
Våldtäkt 2 Det handlar om jämställdhet! Våldtäkt  Om respekt! Sextrakasserier 1 Om alla människors lika värda! Våldtäkt 3 Om att kvinnor inte är objekt! Offer

Bloggaren undrar om alla dessa män som bloggaren skrivit om funderar på det som hände en gång? Eller om det bara var en i raden av händelser? Om de tänker att deras egna döttrar skulle kunna utsättas för samma sak och hur de då skulle reagera? Bloggaren tänker ibland på den mycket hårdhänte mannen när hon var 15 år och undrar om han behandlar sin fru på samma vis…
Och nej, killarna ”fick upp den”, så i något hjälplöst tillstånd av fylla var de inte. Hjälplös var däremot bloggaren men minns allt i detalj.

Killarna och männen kan namnges! Flera av dem bor i Arboga! Bloggaren kommer inte att göra det eftersom ord kommer att stå mot ord och det finns inga vittnen.

Gråt Det här var lite av vad bloggaren varit med om. Bloggarens mor kunde också berätta… Dottern har liknande historier att förtälja – vänner till oss likaså. Bloggaren tror att alla kvinnor tyvärr har liknande minnen. Sorg

Med bloggarens eget vittnesmål vill hon säga: Starta debatten där den ska! Med MÄN – oavsett etnicitet!
Alla män är inte dåliga men bloggaren vill INTE höra fler sårade försvarstal från män som beklagar sig över att vara utsatta för förtal ”som grupp”. GÖR NÅGOT ÅT SAKEN ISTÄLLET IHOP MED KVINNORNA!!!!

Förbannad är bara förnamnet… Galet arg smiley 2

Go girlpower

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.