VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄN?? En återkommande rubrik tyvärr… Lite vinterbilder också…

Bröderna katt och Vilda Wilma, Feminism och jämställdhet, Främlingsfientlighet, Glasblåsargården i Arboga, Känslor, Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Arg smileyÅter igen denna rubrik! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄN??

Som om det vore världens sensation talas det nu om ”massiva sexövergrepp” i Köln och nedtystade liknande övergrepp i Stockholm.
Vi kvinnor vet att detta tafsande förekommer och har förekommit hur länge som helst! I alla tider?

Det som upprör bloggaren otroligt mycket är citat från till exempel DN som lyder så här:
”Enligt polisen är förövarna främst en grupp ”flyktingungdomar från Afghanistan”.”
Om händelserna i Stockholm för två år sedan.
Och om Köln – SVT:s webbsida: ”Polisen i Köln uppger att vittnen berättat att männen tycks ha haft ursprung i Mellanöstern eller Nordafrika, vilket dock inte har bekräftats.”

Vi kvinnor som varit med ett tag vet att det inte har med ursprung att göra! Män tafsar oavsett etnicitet! Har ingenting med invandrare att göra och det som skrivs nu kan tyvärr bara hänvisas till den allmänt främlingsfientliga våg som drar över landet! Sur smiley

Bloggaren har själv utsatts många gånger! Exempel är försök att komma innanför trosorna på fullsatta tunnebanetåg eller tafsande på brösten vid stora folksamlingar. Att råka stryka en över baken hör också till vanligheterna.
OCH det har varit fråga om etniskt svenska män – gubbar och killar! OCH dagtid på öppna platser i vardagliga situationer. Tafsa 1
Vad bloggaren råkat ut för som alkoholpåverkad på kvällar vid fester och andra tillställningar – förmodligen då ett ”lätt byte” – ska inte berättas här… Så mycket kan sägas – det är förmodligen väldigt vanligt med våldtäkter som aldrig anmäls… Ledsen smiley

Tafsandet och trakasserierna har också inträffat på arbetsplatser! Bloggaren har sett äldre män, chefer, få en örfil efter att ha tafsat på kvinnliga underställda. Sett äckliga män dräggla ohämmat över kvinnors bröst vid samtal om jobb.
Detta är ju fullständigt oacceptabelt!! Galet arg smiley

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄN??

Go girlpower OCH det handlar inte om surkärringar som känner lite allmänt hat och ilska mot män. Tafsa inte
Det handlar om kvinnors rätt till sig egen kropp och sina egna lustar! Keep your hands of my beaver
Du rör inte ”min bäver” om jag inte själv vill det – är budskapet! Fatta!!

Så 1)
MÄN – SLUTA TAFSA!! SLUTA SE KVINNORS KROPPAR SOM NÅGON SORTS ALLMÄN EGENDOM NÄR JUST ERA LUSTAR SLÅR TILL!
Och 2) Faktiskt ett budskap också till kvinnor! SLUTA FÖRSVARA TAFSANDE MÄN! OCH SLUTA SNACKA OM ”FLYKTINGUNGDOMAR FRÅN AFGHANISTAN” OCH ANNAT DRAVEL! MÄN ÄR SIG LIKA OAVSETT ÅLDER OCH ETNICITET!

Och joo då, det finns bra män – TACK OCH LOV! Bloggaren älskar män – fina män – som respekterar bloggarens kropp och den person hon är.
Tillsammans gör vi det så mycket bättre! Man och kvinna kram

HÄR finns sidan Fatta – mot sexuellt våld och för samtycke!

Lite annat i bloggen också.

017 Tjugondag Knut på onsdag och bloggarens gran ser ut så här… 030 Den kommer garanterat inte att kastas ut denna vecka!

027 Det är kallt! Det snöar!
Det är vinter! 023 Även om bloggaren har en del styrka och muskler så kan det behövas en hjälpande hand! LT 1
Eller två! LT 2 Bloggaren ringde LT Last & Gräv och Tony kom direkt! Snart dök också Elias upp! En eloge till dessa bussiga killar! Alltid med en positiv inställning och ett leende på läpparna! Tack för det!
Klicka HÄR om du också vill ha hjälp av Lasse och Tony Haglund med personal!

Annars är bloggaren så här trött på snö och vinter: 032 Och vill helst av allt gå i ide och sova som Vilda Wilma här tills våren kommer! 033

Hej då och ha det så gott tills vi ses igen
hälsar bloggaren och hennes nye kompanjon på gården! 038

039




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.