Arboga – JAG SKÄMS!!

ARBOGA, Främlingsfientlighet, Lokalt, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Nu orkar vi inte mer

Bloggaren SKÄMS! Skäms något otroligt över ”Viola” från Arboga som känner sig så utsatt och mår så dåligt över medias rapportering om flyktingar att hon måste skriva en insändare i lokaltidningen och berätta att hon tvingats kasta ut radio- och TV-apparater!!??
Det är så pinsamt dåligt att man faktiskt inte tror att det är sant! Och hur ska ”Viola” nu kunna se alla dokusåpor, är en kommentar som genast infinner sig…

Skäms över alla andra empatilösa, trångsynta människor som mår dåligt bara av att se och höra hur andra människor lider och flyr för sina liv!!

Skäms över människor som vill få bort tiggare från gatorna bara av anledningen att slippa se dem!!

Skäms över bortskämda, insnöade svenskar som har haft det för bra alldeles för länge och där den egna lyckan och välmåendet på intet sätt smittat av sig på andra – tvärtom!! Snåla och missunnsamma har de blivit!!

Skäms över fega stackare som hellre skriver anonyma insändare, tuttar eld på flyktingförläggningar eller spottar en tiggare i ansiktet än att SE MEDMÄNNISKOR och känna lust och vilja att HJÄLPA, att dela med sig av sitt överflöd!!

Skäms över dumma kommentarer i sociala medier om att ”hjälpa våra egna först”!!
Plötsligt är de ”svenska uteliggarna” prioritet 1 i deras ögon – när dessa kommenterade människor aldrig i sitt liv tänkt på den gruppen tidigare och heller aldrig någonsin tänkt röra en fena för att hjälpa dem!!

JAG SKÄMS!!

TACK OCH LOV ÄR DESSA MISSUNNSAMMA OCH HJÄRTLÖSA MÄNNISKOR I MINORITET – FAST DE LÅTER MYCKET! ”TOMMA TUNNOR SKRAMLAR MEST”
TACK OCH LOV ÄR VI MÅNGA FLER MÄNNISKOR SOM KAN SÄTTA OSS IN I LIDANDE! SOM I FANTASIN KAN FÖRSÖKA FÖRESTÄLLA OSS HUR DET ÄR ATT TVINGAS FLY FRÅN SIN FAMILJ, SITT EGET HEM, SINA VÄNNER, SIN STAD, SITT LAND – ALLT!

ARBOGA MOT RASISM

Tillsammans Arboga

”Arboga mot Rasism” hittar du på Facebook – liksom plattformen ”Tillsammans Arboga”
Gå in där och gå med där!!

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.