Får vi kvinnor prata om sex? Om äldre kvinnor och yngre män?

Feminism och jämställdhet, Kärlek, Lokalt, LYCKA, Personligt!, SEX, Sverige & Världen Kommentera!

SextalkFår kvinnor prata om sex? Blogga om sex?
Självklart! Men får vi prata om hur attraktion, känslor och sex får äldre kvinnor att starta ett nytt liv? Glad kvinna
Nja, det kan vara ett ämne som är lite tabu och alldeles särskilt om det handlar om äldre kvinna och yngre man! Gammal och ung

Milf – är ett amerianskt uttryck som betyder, citat Wikipedia:
MILF, en akronym för ”Mother/Mom/Mum I’d Like to Fuck”, är en term som allmänt betraktas som vulgär. Benämningen kommer från amerikansk ungdomskultur och syftar på en jämnårig väns mor som är så attraktiv att vännerna kan tänka sig att ha sex med henne. Men den specifika betydelsen har bleknat till förmån för en mer generell. Ordet kan numera sägas beteckna en sexuellt attraktiv mogen kvinna….”

Milfer Se där – först vulgärt och numera helt OK! Detta bekräftas av en kvinnlig psykolog som bloggaren känner. Hon berättar att det är mer och mer vanligt att yngre män dras till äldre kvinnor och att kvinnorna bejakar det.

Och varför inte? Äldre kvinnor i Sverige idag är i allmänhet självständiga, har jobb och pengar, barnen utflugna och en massa aktiva år kvar.
Är kvinnorna sedan singel så varför inte lockas till en yngre man som är pigg och alert!? Ung man och gammal kvinna

Bloggaren vet vad hon talar om. Att bli lämnad efter många års äktenskap är en chock och tragedi. Brudkort Tankar som – Vem ska jag nu åldras tillsammans med? dyker upp och en sliten, grå oro inför framtiden.

Tiden går, månader kan läggas till år och man inriktar sig på ett singelliv med vad det innebär, inga kramar och pussar, inget sexliv. Man finner sig, tänker att livet ska vara så. Det känns till slut rätt OK.

Har inte vi setts förut Plötsligt slår det till! Någon upptäcker just mig! Intensiv raggning som knockar en totalt.

Citat ur Pelle Almgrens ”Om å om igen” passar mycket bra:

Jag hade otur som mötte dej
Jag levde sunt och odla’ anden inom mej
Jag bytte whiskyn mot fågelsång
Jag låg och såg när min vänner höll igång
Men så en dag när som vanligt jag gick och talade med träden
tog du tag i mej och drog hem till dej och så låg jag utan kläder
Jag tänkte be om en kopp te
Du drog gardinen ner så ingen kunde se

Och vi tog om å om å om å om å om å om igen
in å ut, ut å in, in å ut igen
Min guru hade sagt nånting om köttets makt
och rent konkret bevisat kärlek som abstrakt
Och vi tog om, om, om igen

Sex par

Vad händer sen? Jo, för att fortsätta citera Almgrens låt: ”Min hjärna koka’ min puls var hög
Gick hem och la mig för att invänta min död.”
Förutom ”chocken” letade man reda på mannens födelseår och upptäcker att han är mer än 20 år yngre. – Det går inte! var det första som infann sig.

Glad av sex Men visst gick det!! Ålder har ingen betydelse och båda är fria och sårar ingen.
Att bli sedd! Uppskattad! Överöst med kyssar och starta ett nytt sexliv! Det ger ett nytt liv. Gammal ny

Change ahead För bloggarens del blev det faktiskt starten på ett nytt liv! Plötsligt fanns det ett annat liv, ett härligt, roligt liv. Fira Håret tonades och på ett par månader försvann 10 kg i vikt av bara farten! Och de där krämporna man hade – de bara försvann! 😀 Frisk älska

Plötsligt känner man sig ung på nytt! Ung igen Den där personen som fanns gömd där inuti hoppade fram igen.Vrålsjunga i bil Allt det man gillade ”som ung” kom tillbaka och var helt OK! För högt för gammalMusik i bil 2
För som kvinna i mogen ålder gör man vad man vill! Superglad

Sex Ja, vi kan göra vad vi vill och att fortfarande vara singel men ändå träffas – var det bästa för bloggarens del. Det är helt OK! Fucking date Träffas, njuta och har roligt utan krav! Inte sambo, aldrig mer behöva anpassa sig efter någon annans vardag hemma. Perfekt!

Så här känns det! Åter Pelle Almgrens text: ”Jag är OK men förut led jag, fram i gråa kläder skred jag – du har hjälpt en vilsen själ att hitta hem igen! Jag väntar vid din dörr, jag längtar vid din dörr – väntar vid din säng, längtar i din säng!”

Bitch and faboulurs Vad menar bloggaren med dagens inlägg. Varje dag en ny dag Jo, varje slut har också en början! Ta tillvara livet. För att du blir lite äldre och ensam är det inte över! Keep calm and start at new life

Glöm rynkor och gråa hår! Glädje och känslor förändrar dig fullständigt! Älska din kropp

Mitt nya liv Bloggaren kastades abrupt in i ett nytt liv! Det tog bara en vecka att acceptera känslorna och den där yngre mannens alla heta raggningsknep! Hallo new life

Just a woman Så ta för dig när tillfället bjuds!
Looking for my sexlife Bloggaren vet att alla inte ser chansen när den kommer – och därmed inte tar den. Bloggaren vet också att relationer kan se ut på många olika sätt. Det bloggen vill säga till särskilt lite äldre, ensamma kvinnor är: DET ÄR INTE FÖRSENT! TA FÖR ER! LEV!!
Och, som psykologen berättade för mig, det finns massor av yngre män som är intresserade av lite äldre, mogna kvinnor. Låt livet leka när ni båda är fria på nytt!
Regler

Bloggaren får massor av positiva kommentarer om hur glad hon blivit, hur oftare hon skrattar, att hon riktigt strålar. En del frågor också: – Vem är han!!??
Men si, det är bloggarens egen lilla hemlighet. Singel med relation – kort och gott. Just nu. Vem vet hur länge? Men bloggaren lever JUST NU!

Soul food

Love my life

Suss glad

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.