Jimmie Åkessons skuld!

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Främlingsfientlighet, Lokalt, Musik, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen Kommentera!

Trollhättan Efter flera attentat och mordbränder mot flyktingförläggningar runt om i landet under lång tid kom attacken i torsdags i Trollhättan.

En ung kille blev mördare. Mördaren två 21-åring dödar och skadar flera människor på en skola. Han avlider senare av polisens skott mot honom och i hans hem finns ett brev.

”I brevet har 21-åringen bland annat skrivit att han ”måste göra nåt åt invandringspolitiken” i Sverige och han ska själva ha varit beredd att dö i samband med attacken.” (Aftonbladet)

Skolor flaggar på halv stång, ljusmanifestationer hålls och partiledarna tar avstånd.
Så här säger Jimmie Åkesson, SD, i Aftonbladet: ”Sorg och bedrövelse över det ofattbara som skett i Trollhättan. Mina tankar till de drabbade och deras anhöriga.”

Men partiledaren skulle ha tänkt efter före – skulden ligger faktiskt hos Jimmie Åkesson! Jimmie Åkesson Mordbränder, stenkastning, attacker mot invandrare, dådet i Trollhättan – har ett ursprung och det ursprunget står Sverigedemokraterna för! Bevara Sverige svenskt

SD:s anhängare hyllar attackerna och svansen gör sig beredd att hata ännu mera! Ett av många exempel: Sverigedemokraterna i Lund lägger ut kartor och listor över tilltänkta flyktingboenden på Facebook, skriver Sydsvenskan. Läs HÄR!
På sociala medier gråter SD-sympatisörer över att människor anklagar Jimmie och hans anhang men självklart ska han och partiet ha skulden! Det går inte att föra en sådan här stenhårt rasistisk politik med skygglappar och hörselskydd!
Det är dags för SD att ta ansvar för sin politik å det rättsliga! Det är dags att bekänna färg! Det är dags att sluta med hyckleriet! Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti vars huvudsakliga syfte är invandrarfientlighet!
Läs HÄR Wikipedia om Sverigedemokraternas historia. Citat ur texten:
”Sverigedemokraterna bildades lördagen den 6 februari 1988. Partiets grundare och tidiga förgrundsgestalter utgjordes av personer tidigare verksamma i nationalistiska och rasistiska partier och organisationer som Framstegspartiet, Sverigepartiet, vit makt-rörelsen och -band, och Bevara Sverige Svenskt (BSS), däribland Leif Ericsson. En av partiets tidiga ordförande, Anders Klarström, var tidigare aktiv i det nazistiska Nordiska Rikspartiet. I partiets första partistyrelse ingick även Bevara Sverige Svenskt förste ordförande Sven Davidsson samt andra från en rad fascistiska och nazistiska organisationer. Partiet kännetecknades av högerextremism och aktivism.
HÄR kan ni se och läsa om när Ultima Thule – musikgrupp känd för vit-makt-musik – spelar på Jimmie Åkessons kräftskiva i somras! Jimmie ”Give ’em hell” – står det på deras tröjor.
Stiftelsen Expo På Stiftelsen Expos hemsida finns utmärkt information och utbildning om hur vi kommer tillrätta med främlingsfientlighet, rasism och intolerans. Sverigedemokraterna banar väg för nazismen Klicka HÄR!
Om Stiftelsen Expo skriver Wikipedia så här:
”Stiftelsen Expo är en svensk stiftelse som har som syfte ”upplysa allmänheten om rasism och främlingsfientlighet genom tidningsproduktion och tidningsutgivning”. Expo grundades år 1995. I verksamheten ingår tidskriften Expo och arkivet Expo Research.”
Här en bild från ljusmanifestationen igår i Arboga – för de drabbade i Trollhättan och mot våld och främlingsfientlighet.
Tillsammans Arboga ljusmanifestation 23 okt 2015
Avslutar lite mjukare med örongodis och ljuvligheter för sinnet.
011 Bo Kaspers nya CD – ”Redo att gå sönder” – finns på Spotify om du inte vill köpa skivan.
009 Men en CD är väl värd att köpa! Då kan du följa med i de fina sångtexterna i boken som medföljer. 013
Bloggaren köpte sin CD på CDON – klicka HÄR! Finns även som vinylskiva!
Berörs av CD:n eller slumra till den som Felix! 002
Njut helgen! Och bloggen – vem vet när den är tillbaka igen!? 😉
Chinatown 23 oktober 2015




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.