Alla de stora rovdjuren i Sverige rödlistade!!

Djur och Natur, Lokalt, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Kommentera!

012 ”Alla de stora rovdjuren rödlistade” – den sorgliga nyheten får man bland annat om man är medlem i Svenska Rovdjursföreningen.

008 Föreningens tidning ”Våra rovdjur” berättar om detta i sitt senaste nummer. 009

Varg med unge Men det finns glädjande nyheter också! 006 ”Svensk vargspårning utsedd till en av världens 50 bästa turer”! 007

National Geografic logo Klicka HÄR för att komma till National Geographic och se hela listan! traveler_50_tours_of_a_lifetime-450x400 Där finns bland annat Sverige med och: ”Wolf Tracking in Winter,” Sweden — Naturetrek”

VARGTJUT

Vår varg är verkligen något att vara stolt över! 🙂

011 En fin krönika om vargar kan man läsa i tidningen också! Om vanliga människor i en vanlig by i Sverige – där det finns såväl fårägare, jägare och vargkramare som de andra, övriga. Och hur de lite oväntat reagerar på vargarna som kommit till deras område.010 Bland annat om jägaren som grät när ”hans varg” sköts ihjäl.

Krönikan och tidningen finns inte att läsa på nätet – men bli medlem så kommer tidningen i brevlådan! Medlem blir du HÄR! 005

Varg Killing me for fun...

”Killing me for fun will not make you more of a man, but it will make you less of a human being”.

Susanne W Linde 1 juli 2015 Hej då från mig denna gång. Bloggarna kommer lite mer sporadiskt numera. Det finns så mycket annat som jag vill uppleva!
Men bloggar kommer – det utlovas!

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.