Långt mellan bloggarna…

ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Blommor och blad, Bröderna katt och Vilda Wilma, Främlingsfientlighet, Lokalt, Nyheter, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen Kommentera!

003 Nu är det långt mellan bloggarna och så kommer det nog att förbli. Lust och håg finns till så mycket annat också.
Bilden ovan är från pingstdagen, snart en vecka sedan. Sol och blå himmel. Förväntansfulla katter var det då när ”morsan” också var ute! 001 Alla tre samtidigt – och fångade på bild! – händer inte så ofta. Från vänster Felix, sen Vilda Wilma och till höger Curry. 002

Sol och fint väder var det då. 008
Då kunde man ta sig en paus i solstolen med något gott att dricka och en kissekatt intill! 009

023 Idag är det inomhuslek som gäller. 024 En liten leksaksmus får sig en omgång. 025

Men mest sussar katterna på söta örat idag när himlen är grå och regnet strilar ner.

Lite ”skåpmat” kommer här. 005 Från såväl mjölkpaket som litrar med yoghurt kan man lära sig mycket. 006 Det här tyckte bloggaren var lite kul! 😀 007

Nordpolen ”Står du med ett ben på var sida om Nordpolen så har du en fot i varje tidszon och kan äta frukost Te och middag Middag samtidigt!” 🙂

Det här hittades i tidningen Metro. 031

029 Ung tjej lämnade storstan för landet! 030

Lite andra tidningsklipp från ”landet” som inte är lika trevliga… 037 Kommunen liksom lokalpressen tiger. Inga svar får alla som ifrågasätter. Vad ska hända sen??

Annat från småstan Arboga här om dagen: 038 Agneta Lambert-Meuller (Mp) blev förgrymmad när hennes motion avslogs om att bjuda in RFSL Ungdom till skolorna i Arboga för att föreläsa.
Bloggaren själv tycker förslaget var mycket bra och är ledsen att den avslogs. Ledsamt känns det också att Mp lokalt i Arboga dagen efter går ut i tidningen och säger sig ta avstånd från partikamratens åsikter.

Även om barn- och utbildningsnämnd liksom skolchef kanske inte ska hänföras till epitetet homofober så känns det lite inskränkt och fegt, kan bloggaren tycka. Lite småstadsaktigt kanske.Lägga locket på Precis som när man lägger locket på och inte vill svara på varför det skulle vara bra att aktiva SD-politiker företräder Arboga i stadens största turistarrangemang Medeltidsdagarna.

Heja Agneta Lambert-Meuller! Kämpa på! Artikeln om Agneta kan ni läsa HÄR! i Arboga Tidning! Insändaren om medeltidsfrågor som aldrig besvaras hittar ni HÄR! Samma tidning!

Bloggaren kan berätta att ifrågasätter man SD som dragplåster för Arboga får man utstå en del. Mängder av hat- och hotmeddelanden.
Visst är det härligt med demokrati och yttrandefrihet… 🙁Troll

016 Se där ja, det blev en blogg idag i alla fall.  Bilden här ovan visar åter till vackra magnoliaträdet i parken i Västerås.
Regnet smattrar mot rutan och bloggaren tycker faktiskt att vädret är underbart! Så skönt och mysigt att kura inomhus. Tids nog blir det solsken igen och till dess kan den som vill leva på minnen.

010
Söta Wilma i gröngräset.




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.