HJÄLTEN FÖR DAGEN! Niklas Sjödahl!

HJÄLTEN FÖR DAGEN!, Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

dagens-hjalte-man

HJÄLTEN FÖR DAGEN

Hjälten för dagen är: niklas-sjodahl-hjalte Niklas Sjödahl!

Niklas och ett gäng grabbar var ute med bilen igårkväll. I Brattbergsbacken i närheten av Asplunds ICA i Arboga körde de på en katt. 🙁
Tyvärr finns det en hel del dumt folk som inte skulle bry sig. Antagligen tror många att till den gruppen dumskallar hör även unga killar. Icke!
Niklas och hans vänner stannade direkt och började leta efter katten! 🙂 Ett besvärligt uppdrag eftersom den skadade katten sprang iväg. Niklas tror att han och kompisarna höll på en timma med att lokalisera kissen och sen försöka fånga in den. Katten hade både ont och var rädd men killarna lyckades till slut.

Sen skjutsade de katten till Strömsholms Djursjukhus! Där kunde veterinären konstatera att inget var brutet men att den hade en del muskelskador. Katten fick smärtstillande och blev inlagd.

Katten som är en hane, är mörkbrun, märkt i örat men saknade halsband. Niklas berättar att katten är långhårig men rakad på ryggen, antagligen p.g.a. tovig päls.
Killarna hoppas nu att ägaren ska gå att finna genom märkningen. Annars är killarna själva intresserade av att ta hand om den. Det är en jättefin katt, säger Niklas, som är en stor kattälskare.

HEDER ÅT SÅDANA KILLAR! STOR KRAM TILL NIKLAS SJÖDAHL! 😀
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.