Smått och gott en måndag.

Bröderna katt och Vilda Wilma, Frukt och grönt, Lokalt, Natur, Personligt!, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Kommentera!

009 Helgens festligheter är över och måndagen har anlänt. Eftersom bloggaren åter är på språng Susanne på Röda Korset 26 jan 2015 blir det lite hopkok av det som skulle ha publicerats förra veckan.

Eloge till Posten till exempel! Brevbärarbrev 1 Är man sjuk och inte kommer iväg för att posta viktiga brev kan man prova det här.
En lapp på dörren till brevbäraren och en påse med frankerat brev. ”Till brevbäraren! Har du möjlighet att posta detta brev idag? Jag är sjuk… Tack!”
Ett försök…

Som lyckades! 🙂 Brevbärarbrev 2 ”Självklart! Krya på dig” stod det på lappen på eftermiddagen och brevet var postat. Vilken vänlighet och service! STORT TACK!!

Några lovord blev det sannerligen inte för P-vakten som ville lappa sjuksköterskans bil! 018 Insändare skriven av bloggaren i veckan. Om händelsen skrevs också i bloggen den 13 februari. Osmidig-vakt

En annan insändare var införd i fredags! VARGTJUT
Min insändare i BblAT om vargen 20 febr 2015 Bloggaren ilsknade till på all skrämselpropaganda och rena lögner som sprids om vargen! Against-killing-of-wolves-300x296

Sådana här reportage i lokala Bbl/AT gillar bloggaren: 015

Fotograferar gör bloggaren enormt mycket. 014  Det kan verkligen variera vad som hamnar i kameran! Detaljer ur en blombukett.
Den gamla azalean vars blommor slagit ut igen! Azalea
En detalj ur en gardin! 017
Eller salladsblad!! Sallad På olika vis! 007 För att bladen är så vackra. 🙂

Sen blir det förstås en hel del bilder på katter! Wilma 1 Wilma!

Wilma gillar blommor! Wilma 2 Särskilt ampelliljan! Wilma 3 Den är helt ofarlig för katter och det är bara bloggaren som tycker att katten ska låta bli. Krukväxter är finast utan sönderbitna blad! 😀

Avslutar med ”Spökkatten” Curry som återvänt stadigvarande – tack och lov! Vi har åter fått godkänt som hem. Kanske blev han utslängd av någon kattflicka från det forna krypinnet… 😉

Curry i Jakobs garderob igenMysigt och skönt i Jakobs garderob, tycker Curry!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.