Vad man kan få se när man går till bilverkstan!

ARBOGA, Gator och vägar, Lokalt, Mat och Dryck, Recept!, Sverige & Världen Kommentera!

Veteranbil Har man en bil så vill man bara att den ska fungera!

Så är det inte alltid tyvärr… Meka bil

Då tar bloggaren kontakt med Fredrik Alsdal och grabbarna på Krisat Mekonomen i Arboga! 🙂 Där får man alltid snabb, bra och personlig service!
Sen får man sig en liten promenad också om man inte vill ha skjuts – något som Mekonomen i Arboga alltid ställer upp med.

Bloggaren ville röra på sig och promenerade men vad hon fick se längs med Lindersdalsvägen var inte roligt!

010 Gångbanan intill Lindersdalsvägen i Arboga.

Någon eller några har ”roat sig” med att bryta av träden! 🙁 007

Det såg hemskt ut! 008
Vad är det för konstiga idéer en del får för sig? Är det ouppfostrade ungar eller är det kanske skoltrötta elever från Gäddgårdsskolan som avreagerat sig?? För inte kan det väl vara vuxet folk som gör så här!! 🙁
Verkligen beklämmande att se! 009 Så onödigt med denna förstörelselusta!

Väljer man att gå till Mekonomen via Borgaregatan istället så måste man passera genom den här tunneln! 002
Tunneln som Gud glömde – eller i alla fall Arboga kommun

Här har det förmodligen inte nattvandrats av politiker för det finns ingen belysning och själva tunneln ser mer eller mindre ut som ett provisorium!
Varför görs ingenting åt detta? Många människor promenerar här – både för motion och mot Pops Kläder och andra verksamheter som ligger på andra sidan. Skolklasser och förskolor går också den här vägen på väg mot skog och natur.

Visst, många kanske inte går här nattetid – men den här årstiden mörknar det redan vid klockan tre på eftermiddagen och tunneln ligger ensligt med ”riksvägen” ovanpå med mycket trafik. Vem törs gå här vid 5-6-snåret en eftermiddag i december!?
Gör något åt detta Arboga kommun!

Lön för mödan fick man i alla fall hos Mekonomen! En fungerande bil utan alltför stora hål i plånboken! Och så fick man ju se det här inne på verkstan!! 001 Vilken pärla!!

Julpyssel och paketinslagning står nu på programmet. Har man ont om tid för att tänka på kvällsmat så är en ugnspannkaka lätt och snabb att få till! HÄR hittar du ett recept på nätet! Lycka till! 🙂

Ugnspannkaka
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.