Grön jul – grönt julbord!

Caféer och matställen, Frukt och grönt, Högtider, Lokalt, Mat och Dryck, Sverige & Världen Kommentera!

Grön jul nästan – om det fortsätter som nu…

Luciamorgon 2014 Natten till Lucia, i lördags, kom det dock lite snö som fortfarande ligger kvar och gör det hela lite mer jullikt.
Grön jul kan också vara grönt julbord! 007
Vi hade bokat bord på Buffé Grön i Köping igår och så här fint såg det ut innan anstormningen! 🙂

009 Fullbokat och trångt om saligheten – men finns det hjärterum så finns det stjärterum! 010
Fantastiskt god grön mat också – olika varianter vegetariskt! ”Sill”, sallader, ägghalvor med tångkaviar och en massa andra ”förrätter”! Sen varmrätterna som innehöll gratänger, lådor, omeletter,”köttbullar” och ”revbensspjäll” bestående av honungsmarinerad quorn! Bland mycket annat! Sen ostar, glögg och ett härligt gottebord!

Kan verkligen rekommenderas! Grön buffe julbord Det var andra året i rad som Buffé Grön anordnade julbord och det tänker matcaféet fortsätta med! Vi har redan bestämt att göra det till en jultradition!

Vill ni boka bord till nästa helg så finns det ett fåtal platser kvar! Ring 070-965 05 55! Buffé Grön ligger intill Bürgers VäxtgårdBarnhemsgatan i Köping och deras hemsida hittar ni HÄR! Buffé Grön finns också på Facebook!

Tredje advent Nu är redan tredje advent här och Lucia har passerat!  Bloggaren lussade för sin kära mor som vanligt! 🙂  002

Städning och pyssel står på agendan framöver! En som pysslat en del är bloggarens goda vän Junith. 013 En fin liten julgrupp med hyacint och liljekonvaljer! Till det en ask med hembakta kakor! Allt förärades bloggarens mor! Det tackar vi varmt för!

Blommorna inomhus ger också julstämning. Hyacinterna doftar ljuvligt och amaryllisen är praktfull! 004

Ute i tvättstugan klämmer även uteväxterna som tagits in i förvar en liten blomma då och då! 🙂 017

Stressa inte – mys! Ha en fin tredje advent! 014
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.