Sol eller inte – det är frågan!

ARBOGA, Brott och straff, Lokalt, Minnesord, Natur, Sverige & Världen Kommentera!

imagesIdag väntar vi på det här!
Den utlovade solen efter alla grå dagar i november! Mellanbarnet berättade igår att i Göteborg hade solen redan tjuvstartat och spridit sitt solsken i flera timmar! 🙂

Ja, det ser kanske lovande ut nu på morgonen. 002
Vi kommer alla att få svaret idag! Behagade solen lysa på oss eller bara med sin frånvaro! Sol blinkar

003 Lokalbladet har bläddrats igenom tillsammans med Friggs Immunte och grova mackor från Finska Hembageriet i Eskilstuna!
Snatteri kan man läsa om idag i Arboga Tidning och även att de som snattat inte skäms ett dugg för det! Märkligt, tycker bloggaren. Visar faktiskt brist på respekt och att avslöja det så där i tidningen…
Sol galet glad Tidningen skriver förstås också om det vi alla väntar på – se HÄR!

Sorgligt var att läsa om Anna Maria. 004 Den unga kvinnan från Kungsör som arbetade som fotomodell i New York och som så tragiskt omkom i en trafikolycka i oktober.
Begravningen hölls i fredags och Kung Karls kyrka var så gott som fullsatt. Kyrkan var smyckad med otroligt många vackra blommor, de flesta i vitt och många levande ljus var tända. Vacker musik inramade den sorgliga men ändå så fina minnesstunden. Vila i frid Anna Maria.

Blommar gör det också i bloggarens tvättstuga om än mer sparsamt. IMG_4380 Fuchian övervintrar där och längtar förmodligen som oss andra till det här:

Solen kommer

Solen skiner




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.