Var finns tjänsteföretagen??

ARBOGA, Lokalt, Natur, Sverige & Världen Kommentera!

020 I dagens lokaltidning kan man läsa om dåligt skött trädgårdsservice i Arboga. Arboga kommun betalar 3 miljoner (!) kronor om året till Samuelssons Fastighetsservice och ändå ser det bedrövligt ut runt om i stan. I tidningen berättas att grannar till Vasagymnasiet upprört ringt och klagat över att det ser bedrövligt ut runt skolan.

Enligt tidningen vill arbetsledaren hos Samuelssons inte uttala sig eller kommentera det hela men en anställd säger att de inte hinner med jobben. ”- Vi är tre stycken som rensar ogräs på 61 områden.”

Bloggaren undrar: – Var finns konkurrenterna till Samuelssons? Var finns tjänsteföretagen över huvud taget? Många går arbetslösa och det finns flyktingar och asylsökande som säkert skulle vilja jobba!

021 Bloggaren skulle själv gärna köpa tjänster – om det fanns att tillgå! 023 Det finns säkerligen fler – både företag och privatpersoner som skulle kunna tänka sig att köpa trädgårdsservice säsongsvis.

027 Nu är jobbet gjort – för denna gång, för idag… Räfsat och kliptt 16 okt 2014 Men snart ser det likadant ut igen och det kommer fler höstar.

Bloggaren har även haft problem att hitta hjälp med snöröjning men köper nu tjänsten av LT Last & Gräv i Arboga.

Varför finns det inga tjänsteföretag att tillgå? Hur är det med entreprenörsandan? Kommunen säljer ”pensionärsservice” via sin Arbetsmarknadsenhet AME – men den tjänsten är bara till för pensionärer.
Kanske LT Last & Gräv kan utöka sin verksamhet? Några fler ta upp konkurrensen?

TröttÄr man trött och slut behöver man hjälp. HJÄLP! Tröttare

Slut är även sommaren och slutblommat ute är det också snart. 032 Ett par margueriter och några penséer ger sitt sista.

Entreprenörskap efterfrågas! Jobb till arbetslösa! Tjänsteföretag sökes! Det finns jobb att utföra! Kom igen!!

031

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.