Kort och mörk blogg

Främlingsfientlighet, Frukt och grönt, Lokalt, Natur, POLITIK, Sverige & Världen Kommentera!

001 Har ni tänkt på vad mörkt det har blivit!

Både på morgnarna och tidigt om kvällarna! 002

Korta dagar – tiden rinner iväg! Så känns det i alla fall idag för bloggaren! Plötsligt var klockan över 3 på eftermiddagen och vart tog tiden vägen!?

003 Jo, det handlar om det här – bland annat! Äpplen!! Det rasar äpplen hela tiden från det fantastiska lilla trädet! Kom gärna och plocka! Ta med påse och förse er! Mera äpplen I hinkarna läggs den finare fallfrukten och i den gröna lövkorgen den frukt som ska köras till komposten!
Där ligger redan massor! 025

Sen börjar sådant här jobb! 022 Räfsa löv! Bloggaren fick köra tre vändor med skottkärran på förmiddagen men titta i bakgrunden av bilden… Så stora träd och så mycket löv som kommer att falla framöver… Suck…

Men bloggaren njuter av trädgårdsarbetet också. Det är så vackert i naturen just nu! 020 En biltur blev det idag också – både till Kungsör och Köping. Det är så fantastiskt vackert längs landsvägarna när träden skiftar färg!

Mörkt och inte ett dugg vackert är det här! 005 En insändare i lokala Arboga Tidning. Inte alls från någon invånare i stan eller i trakten utan från företrädare för SD. Nu har de fått in en fot och kommer att fortsätta sitt mörka jobb, på riksdagsplan såväl som i städer och småorter över hela landet – tills vi stoppar dom!
Sorgligt och skamligt för ett land som Sverige, är bloggarens högst personliga åsikt.

Bloggaren plockade bort all fallfrukt imorse! Vid hemkomsten från grannkommunerna såg det ut så här – igen… 049 Hjälp gärna till genom att förse er med frukt! Bara att komma och plocka ur hinkarna!

Kort och mörk blogg – snart är skymningen och mörkret här – igen….
Vi ses imorgon – igen ! 🙂

004 - Kopia
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.